.
Trenutno
Leto
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

Kako odabrati pravu knjigu?

02.08.2018.

Kada su velike vrućine napolju, obično odlučimo da ostanemo kod kuće uz neku knjigu ili film. Ako se ide na neko putovanje, uvek se razmatra opcija nošenja neke knjige.  Pritom, ako ste od onih koji ne mogu da se odluče koju knjigu da uzmu, imamo sajt za vas.

.

Whichbook je sajt koji vam predlaže knjige na osnovu određenih kriterijuma. Na primer poput toga da li želite knjigu koja je tužna ili srećna, lako ili teško štivo za čitanje, naučnu fantastiku ili realnost. Preporuku dobijate od ljudi koji su, kako kažu osnivači ovog sajta, dovučeni iz biblioteka kako bi ostavili svoje mišljenje.

Ovaj sajt ima različite vrste lista. Moja lista je lista koja se sastoji iz dva dela: Ono što želite da pročitate i ono što se pročitali. Međutim, postoji lista koja se zove V lista i ona nudi mogućnost da na osnovu vrste štiva koje volite da čitate skuplja na jednom mestu sve one knjige koje su slične onim kojima ste već čitali.

Pored ovih mogućnosti, preko ovog sajta možete naći i online besplatne verzije određenih knjiga.

.
Ako ikad pomislite da nešto ne možete da rešite, posetite sajt koji smo našli za vas. 
.
Realno, svi smo mi kao klinci gledali u nebo iščekujući avione i pitajući se tiho u sebi - odakle su krenuli i gde su se zaputili.…
.
Kada se pomenu baze podataka obično se pomisli na neki komplikovan unos podataka na određenu tabelu, međutim, one su jako korisne…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Kako se hranite tokom leta?