.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Izračunajte san uz sleepyti.me

16.03.2017.

Da li vam se dešava da se ujutru budite umorni, a legli ste na vreme? To se najverovatnije dešava jer ste u pogrešno vreme legli da spavate. Sajt sleepyti.me će preračunati pravo vreme za spavanje na osnovu toga kada bi trebalo da ustanete.

.

Sistem se zasniva na fazama sna i daje vam predlog kada bi trebalo da odete na spavanje, kako biste se dobro odmorili. Veoma je jednostavnog dizajna, tako da ne morate previše da razmišljate.

Prosečnom čoveku je potrebno 14 minuta da zaspi, tako da planirajte pametno. Sleepyti.me funkcioniše tako što broji unazad cikluse spavanja. Ukoliko se probudite u sredini ciklusa spavanja, budite se umorni i nervozni, ali ako se probudite između ciklusa, tada ćete već biti sveži i odmorni.

sleepy foto tekst

Ono što je potrebno jeste da izaberete u koje vreme morate da se probudite i samo kliknite opciju "calculete" odnosno izračunaj i u drugom delu ekrana pojaviće vam se tačno vreme kada treba da zaspite.

Ukoliko recimo treba da se probudite u sedam ujutro, onda vam sajt sleepyti.me preporučuje nekoliko večernjih termina za spavanje - 10 časova, 12:30 i 1 sat ujutru i podseća vas da bi u tim terminima trebalo da odete na spavanje.

L.K.

.
Ako vam instagram služi pretežno za gledanje mimova, gotovo je sigurno da vam je explore feed prepun ovakvog sadržaja. Ipak, da…
.
Jedna tura godišnjih odmora se lagano završava, ali za sve one koji još nisu ispucali sve dane, stiže pomoć kada je u pitanju…
.
Mnogo je lakše popiti kafu umesto obroka, nego konstantno smišljati nove kombinacije hrane. Na kafi nažalost ne može da se živi,…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?