.
Trenutno
Danube Streamwaves Live
 Dušan Majkić i Predrag Novković
Lifestyle / Web

Iritantna ali korisna aplikacija

28.06.2019.

Izlazak iz kreveta može biti najteža stvar koju ćete uraditi danas. Kako bismo vas motivisali da to bude što bezbolnije, imamo aplikaciju za vas. 

.

Alarmy predstavlja jedinstven način da izlečite jutarnju lenjost postavljanjem zagonetki i matematičkih izazova pred vas koje morate da rešite pre nego što ga odložite.

Štaviše, možete postaviti nivo težine ovih izazova po sopstvenoj želji. Ova korisna aplikacija poseduje i režim u kojem možete isključiti alarm samo tako što ćete napraviti fotografiju unapred registrovane lokacije. Alarmy, u Gugl prodavnici poznatiji kao "najiritantnija aplikacija", jeste aplikacija za alarm koja bi neizostavno trebalo da bude deo vašeg Android paketa aplikacija.

Ustajanje može postati zanimljiva aktivnost samo ako znate da iskoristite ovu aplikaciju na najbolji način, tako što ćete pomoću zadataka i zagonetki odmah razbuditi mozak. Ova platforma je besplatna ne samo za Android, već i za iOS korisnike. 

.
Problem u koji svi često upadnemo kada vreme postane hladnije i kada se približi jesen, jeste taj da smo pogledali sve filmove,…
.
Dok pešačiš, možeš pomoći deci oboleloj od raka. Pitaš se, kako? Preko ove aplikacije. 
.
Motivacija je ključ kada želimo da počnemo da se bavimo nekom sportskom aktivnošću i da se hranimo zdravo. Ako vam je potrebna…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?