.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Hakuj život

19.12.2018.

Kad već mogu da nam se pokradu podaci na internetu, zašto mi njega ne bismo "pokrali" i učinili život lakšim?

.

Lifehacker je sajt koji se razlikuje od drugih informativnih platformi po tome što radi teme koje bi retko kome pale na pamet. Naravno, imaćete priliku da pročitate i klasične informacije poput idealnog poklona za Novu godinu ali isto tako ćete, skrolovanjem, doći na sledeći članak čiji naslov glasi "Kako se nositi sa omladinom koja ne ostavlja bakšiš?"

Naravno, pored novih ideja i različitih uglova gledanja običnih svakodnevnih tema, ovaj sajt nudi i predloge poput toga koje igračke kupiti deci da se osete kao odrasli. Sami tekstovi napisani su jednostavnim stilom i ne oduzimaju mnogo vremena, ali vam daju dosta korisnog znanja.

Autori se trude da sa svakim tekstom ostvare poseban odnos sa čitaocem, time što se, pored korisnih informacija kroz sam sadržaj provlači i mišljenje, pa nakon nekoliko potpuno različitih sfera gledanja, uspeva da ostavi čitaoca u razmišljanju.

.
Ako ikad pomislite da nešto ne možete da rešite, posetite sajt koji smo našli za vas. 
.
Sigurno vam se milion puta desilo da kucate poruku na brzinu, da omašite po koje slovo, da rečenica nema smisla i da, nakon toga,…
.
Šta god da uradiš svojim fotkama na instagramu, one i dalje nemaju onoliko lajkova koliko ti želiš. Od sada više to ne mora da…
Program
Kalendar događaja
Mart 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Anketa

Da li biste učestvovali u akcijama prolećnog čišćenja životne sredine?