.
Trenutno
Šta ima novo
 Predrag Novković
Lifestyle / Web

Fejsbuče nestani, moram da učim

24.07.2018.

Koncentraciju je jako teško održati, naročito ako radimo stvari koje nas apsolutno ne zanimaju. Tako na primer, kada bi trebalo da spremamo ispite u roku, telefon je mnogo zanimljivija opcija. Mi vam nudimo sajt koji će vas naterati da ostavite društvene mreže dok učite.

.

Keep me out je idealno rešenje za čitavu ekipu koja u procesu učenja makroekonomskih indikatora nauči sve nadimke sa instangrama i 19 sati skroluje početnu stranu.

Kada uđete na ovaj sajt, prvo što ćete videti na ekranu je tabela na kojoj piše "warn me if i go to". Odmah ispod stoji prazno polje u koje možete da ubacite link stranice na koju ne želite da odete.

Ovde takođe možete i da podesite vremenski period za koji želite zabranu ulaska na određeni sajt.

Nakon što odete na opciju "subbmit" dobićete link sa "zabranom" pa tako na primer ako ste podesili da 60 minuta ne želite da uđete na fejsbuk, a onda ipak pokušate, Keep me out izbaciće vam porukicu koja glasi "Why not come back in 59 minutes, 54 seconds?"

Ono što je zanimljivo u čitavoj priči jeste da je čak merenje vremena zabrane zabavnije od onih makroekonomskih indikatora sa početka.

.
Da ne biste više trošili gomilu novca na lepe ukoričene planere, donosimo vam aplikaciju koja vam pomaže da besplatno budete organizovani.
.
Koliko god puta da ste negde putovali i koliko god da znate šta sve treba da ponesete - pakovanje uvek oduzme gomilu vremena + gotovo…
.
Da biste došli do posla danas nije dovoljno samo da ga dobro poznajete, već i da se predstavite na pravi način. Tu vam može pomoći CV…
Program
Kalendar događaja
Decembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
Anketa

Koliko institucije u Srbiji rade u interesu građana?