.
Trenutno
90 u 60
 Dušan Majkić
Lifestyle / Web

Fejsbuče nestani, moram da učim

24.07.2018.

Koncentraciju je jako teško održati, naročito ako radimo stvari koje nas apsolutno ne zanimaju. Tako na primer, kada bi trebalo da spremamo ispite u roku, telefon je mnogo zanimljivija opcija. Mi vam nudimo sajt koji će vas naterati da ostavite društvene mreže dok učite.

.

Keep me out je idealno rešenje za čitavu ekipu koja u procesu učenja makroekonomskih indikatora nauči sve nadimke sa instangrama i 19 sati skroluje početnu stranu.

Kada uđete na ovaj sajt, prvo što ćete videti na ekranu je tabela na kojoj piše "warn me if i go to". Odmah ispod stoji prazno polje u koje možete da ubacite link stranice na koju ne želite da odete.

Ovde takođe možete i da podesite vremenski period za koji želite zabranu ulaska na određeni sajt.

Nakon što odete na opciju "subbmit" dobićete link sa "zabranom" pa tako na primer ako ste podesili da 60 minuta ne želite da uđete na fejsbuk, a onda ipak pokušate, Keep me out izbaciće vam porukicu koja glasi "Why not come back in 59 minutes, 54 seconds?"

Ono što je zanimljivo u čitavoj priči jeste da je čak merenje vremena zabrane zabavnije od onih makroekonomskih indikatora sa početka.

.
Danas se surfovanje internetom uzima zdravo za gotovo, pa mnogi zaboravljaju da je ta aktivnost devedesetih godina prošlog veka oduzimala…
.
Ne postoji bolja zabava u dosadnim danima od kvalitetnih gifova. A kada te gifove pravimo sami, može biti samo još zabavnije. Kreiranje…
.
Fejsbuk i Instagram ne služe samo za skupljanje lajkova, a Jutjub nije samo za slušanje muzike. Činjenica je da ih velika većina…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?