.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Dobrodošlica za izbeglice

25.03.2019.

Svake tri sekunde, neko je prisiljen da napusti svoj dom zbog sukoba ili progona. Među njima je više od 22 miliona izbeglica, od kojih su više od polovine deca.

.

Sajt Refugees welcome to dinner je projekat za večeru, gde izbeglice i ne-izbeglice razbijaju prepreke. Svako može da postavi večeru - organizacije, kompanije, pojedinci i grupe ljudi. Sve što vam treba je otvoreno srce i dovoljno veliki sto.

Ideju za dobrodošlicu izbeglicama je pokrenuo UNICEF, ali svaku večeru organizuje domaćin, što znači da je svaka večera jedinstvena.

Ukoliko ste zainteresovani da pripremite večeru, samo se prijavite za host na sajtu, a zatim se pridružite ovoj Facebook stranici. Za troškove hrane i prostor za događaje odgovorni ste isključivo vi, a cilj je podeliti, učiti, izgraditi zajednicu i što je najvažnije, zabaviti se.

Večere mogu biti održavane u restoranima, u zajednicama ili u iznajmljenim prostorima. Razmislite o tome gde biste želeli da upoznate nove prijatelje i provedete neko kvalitetno vreme - negde gde možete jesti, razgovarati i pozdraviti svoje goste.

.
Kako je YouTube prvenstveno namenjen gledanju videa, korisnici su do sada bili prinuđeni da paralelno koriste još nekoliko aplikacija…
.
Svi dokumenti različitih formata na jednom mestu, u jednoj aplikaciji. 
.
Čak i na internetu koji nam nudi bezbroj mogućnosti, nekada možemo da upadnemo u rutinu kada su u pitanju stvari koje pratimo.…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?