...
TRENUTNO18:00 - 00:00Music Mix by Majkić

Lifestyle / Web

Dnevna doza nauke

24.09.2019.

Ako spadate u one ljude koji su žedni znanja, postoje brojni sajtovi koju tu žeđ mogu da utole. Mi ćemo vam predstaviti jedan u nizu, na kome možete pronaći pregršt specifičnih i korisnih informacija o nauci.

.

ScienceDaily je jedan od najpoznatijih sajtova o nauci koji postoji na internetu. Sajt se redovno apdejtuje, tako da na njemu možete pronaći najvažnije i najnovije vesti u vezi sa naukom.

Na sajtu se nalazi više od 65.000 tekstova, 15.000 fotografija, 2.500 enciklopedijskih delova, 1.500 knjiga i ogroman broj obrazovnih video snimaka koje možete gledati besplatno.

Kada uđete na sajt, malo je reći da imate bezbroj opcija. Na samom početku imate pet velikih grupa. Tu su: SD, Health, Tech, Enviro, Society i Quirky.

Svaka od ovih grupa međutim, sadrži i podgrupe tako da praktično možete pronaći šta god vam treba. Od alternativne medicine, preko dinosaurosa do religije.

Možda te još zanima:

.

Šampion blesavih među sajtovima

Poseban vid luckaste i na momente bizarne zabave nudi nam sajt randomthingstodo.com. Ništa pametno na ovom sajtu naći nećete, ali…

.

Sajt Supercook kuva za vas

Foto: play.google.com Ukoliko ne znate šta da pripremite od namirnica koje imate kod kuće, postoji rešenje. Sajt Supercook će to…

.

Kako trajno izbrisati naloge

Sajt justdelete.me posvećen je surferima sa poteškoćama prilikom brisanja naloga sa internet korisničkih servisa.

.

Kosmos na dlanu

Poznavaoci veba znaju da je prvi sajt ikada pušten na mrežu info.cern.ch. Razvijen je 1990. godine u Cernu pa postoji…

.

Best Similar sajt za pretragu filmova

Ukoliko ste ljubitelji određenog filmskog žanra ili čak određenih radnji u filmovima, onda je BestSimilar.com sajt koji će vam olakšati…

.

Ne tako poznate zanimljivosti na jednom mestu

Ako volite da istražujete o stvarima koje malo ljudi zna u vašem okruženju, Mental Floss je odličan sajt za vas.

  • 15:50 Leto na O radiju
  • 17:20 Gost O radija
  • 18:00 Music Mix by Majkić

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo