.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Crtaj zajedno sa drugim korisnicima

29.10.2018.

Postoje sajtovi koji vam nude crtanje sa različitim opcijama. Ovog puta smo našli jedan karakterističan u ovoj sferi koji će vam dopustiti da crtate u isto vreme sa drugim korisnicima, na istom "platnu". 

.

Draw on This Website je projekat koji pruža baš ono što se u imenu obećava. Dovoljno je da korisnik ima internet konekciju pa da može da svojom umetnošću doprinese kolektivnom radu na ovom sajtu. 

Tako posetioci mogu da crtaju šta god požele u otvorenom dokumentu, da docrtavaju elemente na radove drugih korisnika u realnom vremenu. Sajt omogućava i bogatu interakciju koja pomalo podseća na detinjstvo i na crtanje kredom po pločniku.

Da biste bili deo ove platforme, potrebno je da se ulogujete preko svog Twitter profila, što vam oduzma svega nekoliko sekundi. Po komentarima na Twitteru, oni koji su isprobali ovaj dajt tvrde da je Draw on This Website jedno od boljih mesta na internetu, jer pruža slobodu i stimuliše kreativnost.

.
Fejsbuk i Instagram ne služe samo za skupljanje lajkova, a Jutjub nije samo za slušanje muzike. Činjenica je da ih velika većina…
.
Misliš da je lako objaviti dobar story na Instagramu? Bez ove aplikacije nikako. 
.
Iako nas je tehnologija dovela do toga da možemo da se dopisujemo sa drugim delom planete u jednom trenutku, ništa ne može zameniti…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?