.
Trenutno
Leto
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

BugMeNot: pronađite log-in bez kreiranja naloga

27.10.2016.

Sigurno svakodnevno nailazite na sajtove koji vam traže kreiranje posebnog naloga da biste mogli da pročitate ili pogledate sadržaje na njima. Za sve koji ne vole pravljenje na desetine naloga, pronašli smo sajt koji vam pronalazi već kreirane naloge. 

.

Bugmenot.com je najjednostavniji sajt koji ćete pronaći na netu, ali veoma koristan kada je u pitanju kreiranje posebnih naloga za milione različitih sajtova. Većina portala od vas će tražiti da se "sabskribujete", što podrazumeva ime, lozinku i e-mail adresu, kako biste mogli da ih koristite. Kako većina ljudi ne voli da ostavlja podatke na sve strane i pamti različite pasword-e, Bugmenot je idealan servis za sve njih.

Stvar je jednostavana. Uđete na www.bugmenot.com i u prozorče za pretragu ukucate adresu sajta koji vam traži otvaranje naloga. Klikom na ikonicu sa lupom, sajt će vam dati nekolicinu koisničkih imena i lozinki koje možete da isprobate. Ispod svakog rezultata postoje ocene koje govore da li je baš taj nalog dobar i uspešan za ulazak na sajt. Naravno, ako naiđete na neispravne podatke, možete to naznačiti, da se drugi ne muče.

Ova usluga potpuno je besplatna i legalna jer postoji na hiljade korisnika spremnih da podele svoje naloge koje su ionako kreirali samo za određeni sajt. Bugmenot funkcioniše samo kao sabirno mesto za sve njih i ulazak na brojne portale čini vam dostupnim i jednostavnim. Isprobajte ovu alatku, svideće vam se.

P.K.

.
Mnogo je lakše popiti kafu umesto obroka, nego konstantno smišljati nove kombinacije hrane. Na kafi nažalost ne može da se živi,…
.
Dosadni su ti Instagram filteri i voliš nešto alternativniju obradu fotki? Imamo aplikaciju za tebe. 
.
Volite da istražujete o zvezdama? Imamo aplikaciju za vas. 
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?