...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Web

BugMeNot: pronađite log-in bez kreiranja naloga

27.10.2016.

Sigurno svakodnevno nailazite na sajtove koji vam traže kreiranje posebnog naloga da biste mogli da pročitate ili pogledate sadržaje na njima. Za sve koji ne vole pravljenje na desetine naloga, pronašli smo sajt koji vam pronalazi već kreirane naloge. 

.

Bugmenot.com je najjednostavniji sajt koji ćete pronaći na netu, ali veoma koristan kada je u pitanju kreiranje posebnih naloga za milione različitih sajtova. Većina portala od vas će tražiti da se "sabskribujete", što podrazumeva ime, lozinku i e-mail adresu, kako biste mogli da ih koristite. Kako većina ljudi ne voli da ostavlja podatke na sve strane i pamti različite pasword-e, Bugmenot je idealan servis za sve njih.

Stvar je jednostavana. Uđete na www.bugmenot.com i u prozorče za pretragu ukucate adresu sajta koji vam traži otvaranje naloga. Klikom na ikonicu sa lupom, sajt će vam dati nekolicinu koisničkih imena i lozinki koje možete da isprobate. Ispod svakog rezultata postoje ocene koje govore da li je baš taj nalog dobar i uspešan za ulazak na sajt. Naravno, ako naiđete na neispravne podatke, možete to naznačiti, da se drugi ne muče.

Ova usluga potpuno je besplatna i legalna jer postoji na hiljade korisnika spremnih da podele svoje naloge koje su ionako kreirali samo za određeni sajt. Bugmenot funkcioniše samo kao sabirno mesto za sve njih i ulazak na brojne portale čini vam dostupnim i jednostavnim. Isprobajte ovu alatku, svideće vam se.

P.K.

Možda te još zanima:

.

Netflix će naplaćivati deljenje šifri

Netflix će zvanično početi da naplaćuje deljenje šifri početkom sledeće godine, stoji u oktobarskom pismu akcionarima kompanije.

.

Kako trajno izbrisati naloge

Sajt justdelete.me posvećen je surferima sa poteškoćama prilikom brisanja naloga sa internet korisničkih servisa.

.

Brojni Zoom nalozi u opasnosti

Više od 500 hiljada Zoom naloga našlo se na Dark webu, a u nekim slučajevima nuđeni su i besplatno. Prema tumačenjima…

.

Novi način ukidanja Instagram naloga

Manje od nedelju dana nakon zabrane naloga Aleksu Džonsu i drugim ekstremistima krajnje desnice, Instagram je otkrio da radi na novoj politici za…

.

Upload audio fajlova bez naloga

Ukoliko iz nekog razloga treba jako brzo da postavite određeni audio fajl na internet i nemate baš mnogo vremena da…

.

Twitter za nove korisnike samo uz verifikaciju

Oni koji su svoj Twitter nalog napravili ranije - mogu i dalje nesmetano nastaviti da uživaju u ovoj društvenoj mreži.…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo