.
Trenutno
Pesma dana
 Novinari O radija
Lifestyle / Tehnologija

Novi način ukidanja Instagram naloga

10.05.2019.

Manje od nedelju dana nakon zabrane naloga Aleksu Džonsu i drugim ekstremistima krajnje desnice, Instagram je otkrio da radi na novoj politici za uklanjanje naloga. 

.

Ove nove smernice, koje je kompanija otkrila Engadgetu, počeće uskoro da se primenjuju tako što će promeniti način na koji Instagram određuje kada bi nalog trebalo da bude uklonjen.

Trenutno se oslanja na politiku koja dozvoljava određeni procenat kršenja unutar vremenskog perioda pre nego što reše da nekoga zabrane. Što je više postova na nalogu, to je dozvoljen veći broj prekršaja, što i jeste problematično.

Međutim, to će se promeniti. Svojom novom politikom, Instagram tvrdi, nalozi će biti uklonjeni nakon za sada neodređenog broja prekršaja i isto tako neodređenog vremenskog perioda. Ta mera će biti ista za svakog korisnika, bez obzira na to koliko često (ili ne tako često) objavljuju sadržaj na Instagramu.

Kompanija je saopštila da ne želi da podeli tačan broj ukidanja koje će sprovesti, niti vremenski okvir u kom će to uraditi, jer želi da predupredi mogućnost iskorišćavanja prednosti sistema. Ipak, Instagram veruje da će njegov novi skup pravila omogućiti da doslednije sprovodi svoje smernice. 

Instagram je takođe objavio da će uskoro omogućiti korisnicima da ulože žalbu na objave koje su skinute, direktno iz aplikacije.

.
Na koliko naloga koristite iste šifre? Da li ste znali da je na 23 miliona naloga širom sveta koji su hakovani šifra bila "123456"?
.
Baza koja sadrži kontakt podatke miliona Instagram infulensera navodno je pronađena online. Kako piše TechCrunch, baza podataka…
.
Ako spadate u ljude koji 24 sata provode slušajući muziku, a posebno vam bitan kvalitet slušalica, kompanija Sony ima lepu vest.
Program
Kalendar događaja
Maj 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?