.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Tehnologija

Novi način ukidanja Instagram naloga

10.05.2019.

Manje od nedelju dana nakon zabrane naloga Aleksu Džonsu i drugim ekstremistima krajnje desnice, Instagram je otkrio da radi na novoj politici za uklanjanje naloga. 

.

Ove nove smernice, koje je kompanija otkrila Engadgetu, počeće uskoro da se primenjuju tako što će promeniti način na koji Instagram određuje kada bi nalog trebalo da bude uklonjen.

Trenutno se oslanja na politiku koja dozvoljava određeni procenat kršenja unutar vremenskog perioda pre nego što reše da nekoga zabrane. Što je više postova na nalogu, to je dozvoljen veći broj prekršaja, što i jeste problematično.

Međutim, to će se promeniti. Svojom novom politikom, Instagram tvrdi, nalozi će biti uklonjeni nakon za sada neodređenog broja prekršaja i isto tako neodređenog vremenskog perioda. Ta mera će biti ista za svakog korisnika, bez obzira na to koliko često (ili ne tako često) objavljuju sadržaj na Instagramu.

Kompanija je saopštila da ne želi da podeli tačan broj ukidanja koje će sprovesti, niti vremenski okvir u kom će to uraditi, jer želi da predupredi mogućnost iskorišćavanja prednosti sistema. Ipak, Instagram veruje da će njegov novi skup pravila omogućiti da doslednije sprovodi svoje smernice. 

Instagram je takođe objavio da će uskoro omogućiti korisnicima da ulože žalbu na objave koje su skinute, direktno iz aplikacije.

.
Ako do sada još uvek niste prešli na Windows koji nije sedmica, pravo je vreme da to učinite u narednih šest meseci.
.
Kako su reklame počele da zauzimaju velik prostor kada je u pitanju Google pretraživanje, ova kompanija mogla bi da povuče potez…
.
Google Translate opcija za kameru sada je dostupna na mnogo više jezika nego ranije. Kompanija je predstavila set novih opcija za…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?