...
TRENUTNO15:00 - 16:00Music mix by Anja

Lifestyle / Web

Bright Side donosi svetlost u vaš dan

05.04.2018.

Ako ste se umorili od previše ozbiljnih i loših vesti kojima vas mediji zasipaju svakodnevno, imamo rešenje za vas. Želimo da vas podsetimo na jedan zanimljiv web sajt, na kojem je sve lepo i svetlucavo, namenjeno da vam razvedri loše raspoloženje, donese inspiraciju i podstakne kreativnost.

.

Sajt Bright Side nastao je relativno nedavno, ali je uspeo da po posećenosti naraste do neslućenih granica. Kako su i sami kreatori sajta naveli, i oni su iznenađeni činjenicom da su za tako kratko vreme uspeli da osvoje milionsku publiku širom sveta. Pitate se kako? Pozitivnim stavom i pričama koje imaju funkciju da vam razvedre dan!

Web stranica bavi se pozitivnim temama, s idejom da čitaocima ponudi nešto drugačije, a ne samo konstantni priliv loših i teških vesti, kojima se bavi većina drugih medija i portala. Ekipa koja stoji iz Bright Side-a smatra da loših vesti ima na hiljade, a da neko ipak treba sve da nas podseti da su ljubav, dobrota i humanost i dalje deo naše svakodnevice.

U odeljcima Inspiration, Creativity i Wonder, možete da pročitate mnoštvo tekstova iz oblasti popularne psihologije, zdravlja, porodičnih i muško-ženskih odnosa, ali i dizajna, kuvanja, fotografije, umetnosti, putovanja ili filma.

Sve teme su kvalitetno obrađene, a među tekstovima nalaze se i oni koji su tu samo da vam izmame osmeh na lice, prepuni fotografija slatkih životinja, mačaka ili dečjih nestašluka.

Na sajtu se nalazi i video sekcija, u kojoj su zastupljeni video klipovi sjajnih postignuća, koji vas mogu motivisati na akciju. Ekipa dnevno proizvede između 10 i 15 novih članaka koji su dostupni širom sveta.

brighteam

Veseli tim Bright Side-a

Osim toga, od nedavno sajt se prevodi i na nekoliko jezika osim engleskog, uključujući i ruski, španski, portugalski, francuski i kineski. Svakako vam može biti od koristi i ukoliko izučavate neki od ovih jezika kao moguća platforma za vežbu.

Na stranici možete pronaći i informacije o tome kako da postanete freelance saradnik portala, a da biste bili u konkurenciji potrebno je da uradite i dva kratka testa, kao i da pošaljete biografiju i primere svog rada na adresu welcome@brightside.me.

Tako da – always look on the "Bright Side" of life!

Možda te još zanima:

.

Posvetli tamne slike

Budimo realni, million puta se desilo da nešto ufotkamo, ali tu sliku možemo samo da bacimo posle toga, s obzirom…

.

Interpol spreman za Kalemegdan

Jedan od najcenjenijih indi rok bendova današnjice, njujorški trio Interpol, održaće koncert u nedelju 13. avgusta u rovu ispod Vojnog…

.

Prevencija je uvek prioritet

Svetski dan borbe protiv side obeležava svakog 1. decembra, još od 1988. godine. Prema podacima Instituta za javno zdravlje Srbije…

.

Star Wars mania: Google bira stranu

Star Wars manija dostigla je svoj vrhunac, jer smo konačno ušli u nedelju premijere novog nastavka. Četvrtak 17. decembar se…

.

Google otpušta one koji su protiv "Projekta Nimbus"

Google je otpustio 28 zaposlenih koji su učestvovali u protestima protiv "Projekta Nimbus", odnosno, ugovora sa izraelskom vladom i vojskom…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Superoperater
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo