.
Trenutno
Music mix
Lifestyle / Web

Bright Side donosi svetlost u vaš dan

05.04.2018.

Ako ste se umorili od previše ozbiljnih i loših vesti kojima vas mediji zasipaju svakodnevno, imamo rešenje za vas. Želimo da vas podsetimo na jedan zanimljiv web sajt, na kojem je sve lepo i svetlucavo, namenjeno da vam razvedri loše raspoloženje, donese inspiraciju i podstakne kreativnost.

.

Sajt Bright Side nastao je relativno nedavno, ali je uspeo da po posećenosti naraste do neslućenih granica. Kako su i sami kreatori sajta naveli, i oni su iznenađeni činjenicom da su za tako kratko vreme uspeli da osvoje milionsku publiku širom sveta. Pitate se kako? Pozitivnim stavom i pričama koje imaju funkciju da vam razvedre dan!

Web stranica bavi se pozitivnim temama, s idejom da čitaocima ponudi nešto drugačije, a ne samo konstantni priliv loših i teških vesti, kojima se bavi većina drugih medija i portala. Ekipa koja stoji iz Bright Side-a smatra da loših vesti ima na hiljade, a da neko ipak treba sve da nas podseti da su ljubav, dobrota i humanost i dalje deo naše svakodnevice.

U odeljcima Inspiration, Creativity i Wonder, možete da pročitate mnoštvo tekstova iz oblasti popularne psihologije, zdravlja, porodičnih i muško-ženskih odnosa, ali i dizajna, kuvanja, fotografije, umetnosti, putovanja ili filma.

Sve teme su kvalitetno obrađene, a među tekstovima nalaze se i oni koji su tu samo da vam izmame osmeh na lice, prepuni fotografija slatkih životinja, mačaka ili dečjih nestašluka.

Na sajtu se nalazi i video sekcija, u kojoj su zastupljeni video klipovi sjajnih postignuća, koji vas mogu motivisati na akciju. Ekipa dnevno proizvede između 10 i 15 novih članaka koji su dostupni širom sveta.

brighteam

Veseli tim Bright Side-a

Osim toga, od nedavno sajt se prevodi i na nekoliko jezika osim engleskog, uključujući i ruski, španski, portugalski, francuski i kineski. Svakako vam može biti od koristi i ukoliko izučavate neki od ovih jezika kao moguća platforma za vežbu.

Na stranici možete pronaći i informacije o tome kako da postanete freelance saradnik portala, a da biste bili u konkurenciji potrebno je da uradite i dva kratka testa, kao i da pošaljete biografiju i primere svog rada na adresu welcome@brightside.me.

Tako da – always look on the "Bright Side" of life!

.
Komunikacija sa ljudima nije baš uvek nešto najslađe što može da vam se dogodi u toku dana, ali kolačić sa korisnim savetom…
.
Niko neće moći da zameni profesiju psihologa, ali šta biste pomislili kada bismo vam rekli da je određena aplikacija za lečenje…
.
Vreme provedeno uz mobilni telefon brzo prolazi, bez da to i primetimo. Zbog toga je Google osmislio posebnu aplikaciju kojom omogućava…
Program
Kalendar događaja
Decembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
Anketa

Koliko institucije u Srbiji rade u interesu građana?