.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Bajsologija - sajt za zaljubljenike u dvotočkaše

16.03.2016.

Trava, proleće, ekologija... hmmmm, proleće i ekologija? Kako najbolje spojiti ovo divno godišnje doba sa očuvanjem životne sredine? Pa vozeći bajs, naravno. A kako saznati goooomilu zanimljivih stvari o omiljenom dvotočkašu? Odgovor je jasan. Na sajtu bajsologija.

.

Na sajtu bajsologija.rs možete pronaći sve aktuelnosti koje mogu biti od značaja, a tiču se bicikala i biciklizma. Tu su saveti o održavanju bajsa ili gde se organizuju takmičenja u biciklizmu. U rubrici gradski biciklizam možete pronaći savet o tome kako voziti bajs u suknji ili sve aktuelnosti koje se tiču vašeg dvotočkaša.

Bajsologija je pokrenuta 2013. godine iz želje da sajt postane mesto na kojem će se okupljati zaljubljenici u bicikle i bicikliranje i na kom će se deliti zanimljive biciklističke priče, saveti i iskustva.

Kreatori sajta su vrlo brzo su shvatili da online prisustvo nije dovoljno i da je neophodno da se udružu sa drugim biciklistima i biciklistkinjama, udruženjima, aktivistima, inicijativama i ostalim zaljubljenicima u dvotočkaše.

Zbog toga su se 2014. godine registrovali kao udruženje građana koje se bavi održivom urbanom mobilnošću i pokušava u svojim aktivnostima i inicijativama da ponudi alternative dosadašnjim 'auto-centričnim' politikama.

Bajsologija je otvorena za svakog i možete da im se javite na kontakt@bajsologija.rs ili preko Fejsbuka i Tvitera.

J.M.

.
Problem u koji svi često upadnemo kada vreme postane hladnije i kada se približi jesen, jeste taj da smo pogledali sve filmove,…
.
Dok pešačiš, možeš pomoći deci oboleloj od raka. Pitaš se, kako? Preko ove aplikacije. 
.
Motivacija je ključ kada želimo da počnemo da se bavimo nekom sportskom aktivnošću i da se hranimo zdravo. Ako vam je potrebna…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?