.
Trenutno
Sajt dana
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

Bajsologija - sajt za zaljubljenike u dvotočkaše

16.03.2016.

Trava, proleće, ekologija... hmmmm, proleće i ekologija? Kako najbolje spojiti ovo divno godišnje doba sa očuvanjem životne sredine? Pa vozeći bajs, naravno. A kako saznati goooomilu zanimljivih stvari o omiljenom dvotočkašu? Odgovor je jasan. Na sajtu bajsologija.

.

Na sajtu bajsologija.rs možete pronaći sve aktuelnosti koje mogu biti od značaja, a tiču se bicikala i biciklizma. Tu su saveti o održavanju bajsa ili gde se organizuju takmičenja u biciklizmu. U rubrici gradski biciklizam možete pronaći savet o tome kako voziti bajs u suknji ili sve aktuelnosti koje se tiču vašeg dvotočkaša.

Bajsologija je pokrenuta 2013. godine iz želje da sajt postane mesto na kojem će se okupljati zaljubljenici u bicikle i bicikliranje i na kom će se deliti zanimljive biciklističke priče, saveti i iskustva.

Kreatori sajta su vrlo brzo su shvatili da online prisustvo nije dovoljno i da je neophodno da se udružu sa drugim biciklistima i biciklistkinjama, udruženjima, aktivistima, inicijativama i ostalim zaljubljenicima u dvotočkaše.

Zbog toga su se 2014. godine registrovali kao udruženje građana koje se bavi održivom urbanom mobilnošću i pokušava u svojim aktivnostima i inicijativama da ponudi alternative dosadašnjim 'auto-centričnim' politikama.

Bajsologija je otvorena za svakog i možete da im se javite na kontakt@bajsologija.rs ili preko Fejsbuka i Tvitera.

J.M.

.
Svesni smo sparine koja prati ovo promenljivo vreme, pa je najbitnije da svoj organizam mazimo i pazimo. Da ne biste dehidrirali,…
.
Otkad nam je internet ušao u domove, retko ko pamti svaku njegovu promenu. Međutim, mi smo našli platformu koja čuva različite…
.
Ako vam je potrebno da iskulirate nekoliko minuta na dan tako da se vaš organizam osveži baš onoliko koliko mu je potrebno, imamo…
Program
Kalendar događaja
Jun 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?