.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Aplikacija Youtube Music stigla u Srbiju

18.07.2019.

Kako je YouTube prvenstveno namenjen gledanju videa, korisnici su do sada bili prinuđeni da paralelno koriste još nekoliko aplikacija za slušanje muzike. Ovome će uskoro doći kraj, jer je od danas u Srbiji dostupan YouTube Music.

.

YouTube Music je nova muzička streaming usluga koja omogućava pretraživanje i jedinstvenu personalizaciju celog sveta muzike. Početna strana je dinamična i daje vam predloge zasnovane na muzici koju ste ranije slušali, mestu na kom se nalazite i aktivnostima koje obavljate.

Hiljade plejlista različitih žanrova, za svako raspoloženje ili aktivnost. Bez obzira na to koju vrstu muzike volite, bez obzira na to gde se nalazite, šta radite ili u kakvom ste raspoloženju, možete pronaći odgovarajuću plejlistu u svakom trenutku.

Pametna pretraga omogućava da pronađete pesmu, čak i ako se ne sećate njenog naziva. Pokušajte sa "ona hipsterska pesma sa zviždanjem" ili "rap pesma sa flautom". Možete pretraživati pesme i po tekstovima – čak i ako nisu tačni.

Ova aplikacija je besplatna i dostupna je za Android i iOS uređaje. 

.
Mnogo je lakše popiti kafu umesto obroka, nego konstantno smišljati nove kombinacije hrane. Na kafi nažalost ne može da se živi,…
.
Dosadni su ti Instagram filteri i voliš nešto alternativniju obradu fotki? Imamo aplikaciju za tebe. 
.
Volite da istražujete o zvezdama? Imamo aplikaciju za vas. 
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?