.
Trenutno
Music mix
Lifestyle / Web

Alternativni Google maps

23.04.2019.

Google Maps je najbolji za navigaciju, ali je fokusiran na svaku tačku na određenoj destinaciji. Radi se o generalnom pristupu koji može biti neprecizan. Ako želite aplikaciju koja će vas bez greške voditi po gradovima, onda je Citymapper za vas. 

.

Citymapper je fokusiran samo na gradove i korisnicima nudi pregršt informacija o saobraćaju unutar velikih gradova. Da bi aplikacija funkcionisala kvalitetno, potrebno je uključiti GPS kako bi Citymapper otkrio vašu trenutnu lokaciju. Na temelju lokacije povlači podatke za regiju u kojoj se nalazite i nakon toga prikazuje mogućnosti.

Citymapper je bogat informacijama o trenutnom stanju u saobraćaju, o tome da li je bolje putovati sopstvenim vozilom, biciklom, autobusom ili drugim vozilima javnog prevoza.

Ono što će se većini korisnika posebno svideti je upoređivanje različitih vrsta prometa, pa je tako moguće u samo jednom kliku dobiti informaciju kolika će biti razlika potrošnje novca i kalorija ako putujete vozom, busom ili biciklom. Aplikacija ima opciju Rain Safe koja korisnicima daje podatak da li je pametno i sigurno putovati i kada postoji mogućnost da će pasti kiša.

Citymapper je besplatan za preuzimanje. 

.
Problem u koji svi često upadnemo kada vreme postane hladnije i kada se približi jesen, jeste taj da smo pogledali sve filmove,…
.
Dok pešačiš, možeš pomoći deci oboleloj od raka. Pitaš se, kako? Preko ove aplikacije. 
.
Motivacija je ključ kada želimo da počnemo da se bavimo nekom sportskom aktivnošću i da se hranimo zdravo. Ako vam je potrebna…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?