.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Alternativni Google maps

23.04.2019.

Google Maps je najbolji za navigaciju, ali je fokusiran na svaku tačku na određenoj destinaciji. Radi se o generalnom pristupu koji može biti neprecizan. Ako želite aplikaciju koja će vas bez greške voditi po gradovima, onda je Citymapper za vas. 

.

Citymapper je fokusiran samo na gradove i korisnicima nudi pregršt informacija o saobraćaju unutar velikih gradova. Da bi aplikacija funkcionisala kvalitetno, potrebno je uključiti GPS kako bi Citymapper otkrio vašu trenutnu lokaciju. Na temelju lokacije povlači podatke za regiju u kojoj se nalazite i nakon toga prikazuje mogućnosti.

Citymapper je bogat informacijama o trenutnom stanju u saobraćaju, o tome da li je bolje putovati sopstvenim vozilom, biciklom, autobusom ili drugim vozilima javnog prevoza.

Ono što će se većini korisnika posebno svideti je upoređivanje različitih vrsta prometa, pa je tako moguće u samo jednom kliku dobiti informaciju kolika će biti razlika potrošnje novca i kalorija ako putujete vozom, busom ili biciklom. Aplikacija ima opciju Rain Safe koja korisnicima daje podatak da li je pametno i sigurno putovati i kada postoji mogućnost da će pasti kiša.

Citymapper je besplatan za preuzimanje. 

.
Ako vam reči ne govore sve, tu je aplikacija koja će vam objasniti šta neki postupak znači, na neverbalnom nivou. 
.
Postoji veb aplikacija koja može da vas natera da pišete bez pauze, u nekom definisanom vremenskom periodu. Ako odaberete vremenski…
.
Koji god problem da vam se dešava u životu, izuzetno je bitno da znate da niste sami. Izdvojite desetak minuta svog vremena i posetite…
Program
Kalendar događaja
Maj 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?