.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Alternativni Google maps

23.04.2019.

Google Maps je najbolji za navigaciju, ali je fokusiran na svaku tačku na određenoj destinaciji. Radi se o generalnom pristupu koji može biti neprecizan. Ako želite aplikaciju koja će vas bez greške voditi po gradovima, onda je Citymapper za vas. 

.

Citymapper je fokusiran samo na gradove i korisnicima nudi pregršt informacija o saobraćaju unutar velikih gradova. Da bi aplikacija funkcionisala kvalitetno, potrebno je uključiti GPS kako bi Citymapper otkrio vašu trenutnu lokaciju. Na temelju lokacije povlači podatke za regiju u kojoj se nalazite i nakon toga prikazuje mogućnosti.

Citymapper je bogat informacijama o trenutnom stanju u saobraćaju, o tome da li je bolje putovati sopstvenim vozilom, biciklom, autobusom ili drugim vozilima javnog prevoza.

Ono što će se većini korisnika posebno svideti je upoređivanje različitih vrsta prometa, pa je tako moguće u samo jednom kliku dobiti informaciju kolika će biti razlika potrošnje novca i kalorija ako putujete vozom, busom ili biciklom. Aplikacija ima opciju Rain Safe koja korisnicima daje podatak da li je pametno i sigurno putovati i kada postoji mogućnost da će pasti kiša.

Citymapper je besplatan za preuzimanje. 

.
Nema ništa gore nego skidati muziku i prebacivati je na telefon ako imate iPhone. Ova aplikacija može da vam olakša život.
.
Google mape vam neće biti dovoljne kada jednom saznate za aplikaciju koja vam daje neverovatno široku listu funkcija. U pitanju…
.
Legenda kaže da ne mrzite radne dane, nego svoj posao. Ako ste ipak potpuno sigurni da mrzite i jedno i drugo i treba vam razlog…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?