.
Trenutno
RetroTips
 Jovan Marjanović i Predrag Novković
Lifestyle / Web

Tvoje staze na jednom mestu

11.02.2019.

Našli smo aplikaciju koji ti neće dozvoliti da se izgubiš ili zaboraviš putanju do nekog odredišta.

.

My tracks je aplikacija koja nije samo običan GPS koji daje navigacije do odredišta. Ona nudi mnoštvo drugih opcija poput snimanja rute, prikazivanje trenutne lokacije, snimanja rute drugih itd. 

Ona je mala ali moćna aplikacija čija se složena funkcionalnost krije iza veoma jasnog korisničkog interfejsa koji je jako razumljiv. My tracks je posebno korisna za putovanja u prirodi poput planinarenja, bliciklizma, vožnje motorom, čamcem i skijanja.  

Više nećete morati da brinete o tome da li ćete se izgubiti, a svoju rutu možete snimiti, tako da više nema ni zaboravljanja puta. Pored toga, u ovoj aplikaciji niste sami, svoju putanju možete poslati i prijateljima kao i oni vama, a jedini uslov je instalacija Google mape. Sve funkcije u ovoj aplikaciji su besplatne.

.
Fejsbuk i Instagram ne služe samo za skupljanje lajkova, a Jutjub nije samo za slušanje muzike. Činjenica je da ih velika većina…
.
Misliš da je lako objaviti dobar story na Instagramu? Bez ove aplikacije nikako. 
.
Iako nas je tehnologija dovela do toga da možemo da se dopisujemo sa drugim delom planete u jednom trenutku, ništa ne može zameniti…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?