.
Trenutno
Pre podne na O radiju
 Oradio ekipa
Lifestyle / Web

Accountkiller briše sve vaše naloge

25.10.2016.

Bude tako čoveku svega dosta pa sedne da obriše Facebook ili Tvitter nalog. Krene da petlja i da klikće, ali od brisanja ništa. Čim ponovo ukuca username i password, eto profila nazad. Za sve one kojima je dosta društvenosti na internetu, evo sajta koji pokazuje kako da se zauvek rešite svojih profila sa socijalnih mreža.

.

Statistika kaže da čak 67 odsto ostavljenih ljubavnika prvo poželi da izbriše profil sa Facebooka. Većina to nikada ne uradi, a onima koji pokušaju to nikako ne polazi za rukom. Stara je urbana legenda da se profili sa društvenih mreža nikada zaista ne mogu izbrisati. Ako je verovati sajtu accountkiller.com, većinu njih ipak možete ukinuti. Ovaj sajt vam daje načine po principu korak po korak kako da nestanete iz virtuelnih zajednica.

Accountkiller mreže stavlja na belu i crnu listu. Prva služi za društvene mreže na kojima se nalozi lako skidaju, a na crnoj oni koji zauvek pamte vaše podatke i koji vas nikada neće pustiti da odete. Ti spiskovi su korisni i ako ste početnik u virtuelnom socijalnom svetu da vidite u šta se upuštate. Tek podatka radi, Facebook se nalazi na beloj, a recimo Apple-ID na crnoj listi.

Postoji i siva zona socijalnih mreža sa kojih naloge možete tek delimično ili privremeno ukinuti. Najpopularnije među njima su Spotify i Skype. Za svaku od socijalnih mreža važe različita pravila i procedure za ukidanje profila, pa je potrebno pažljivo čitati ono što Accountkiller ima da kaže. Mreža ima bezbroj, pa ako i poželite da postanete deo neke od njih, ovaj sajt vam nudi opciju pretraživanja karakteristika sajtova. Obavezno ukucajte naziv mreže u koju želite da uđete i vidite hoće li uopšte biti moguće da izađete iz nje kada vam dosadi. 

P.K.

.
Dosadni su ti Instagram filteri i voliš nešto alternativniju obradu fotki? Imamo aplikaciju za tebe. 
.
Volite da istražujete o zvezdama? Imamo aplikaciju za vas. 
.
Ako spadate u onu grupu ljudi koji baš i nisu oduševljeni novim tehnologijama, želite na trenutak da budete mazohista i vratite…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?