...
TRENUTNO10:45 - 11:00Prava stvar

Lifestyle / Web

Accountkiller briše sve vaše naloge

25.10.2016.

Bude tako čoveku svega dosta pa sedne da obriše Facebook ili Tvitter nalog. Krene da petlja i da klikće, ali od brisanja ništa. Čim ponovo ukuca username i password, eto profila nazad. Za sve one kojima je dosta društvenosti na internetu, evo sajta koji pokazuje kako da se zauvek rešite svojih profila sa socijalnih mreža.

.

Statistika kaže da čak 67 odsto ostavljenih ljubavnika prvo poželi da izbriše profil sa Facebooka. Većina to nikada ne uradi, a onima koji pokušaju to nikako ne polazi za rukom. Stara je urbana legenda da se profili sa društvenih mreža nikada zaista ne mogu izbrisati. Ako je verovati sajtu accountkiller.com, većinu njih ipak možete ukinuti. Ovaj sajt vam daje načine po principu korak po korak kako da nestanete iz virtuelnih zajednica.

Accountkiller mreže stavlja na belu i crnu listu. Prva služi za društvene mreže na kojima se nalozi lako skidaju, a na crnoj oni koji zauvek pamte vaše podatke i koji vas nikada neće pustiti da odete. Ti spiskovi su korisni i ako ste početnik u virtuelnom socijalnom svetu da vidite u šta se upuštate. Tek podatka radi, Facebook se nalazi na beloj, a recimo Apple-ID na crnoj listi.

Postoji i siva zona socijalnih mreža sa kojih naloge možete tek delimično ili privremeno ukinuti. Najpopularnije među njima su Spotify i Skype. Za svaku od socijalnih mreža važe različita pravila i procedure za ukidanje profila, pa je potrebno pažljivo čitati ono što Accountkiller ima da kaže. Mreža ima bezbroj, pa ako i poželite da postanete deo neke od njih, ovaj sajt vam nudi opciju pretraživanja karakteristika sajtova. Obavezno ukucajte naziv mreže u koju želite da uđete i vidite hoće li uopšte biti moguće da izađete iz nje kada vam dosadi. 

P.K.

Možda te još zanima:

.

Second hand odeća na Instagramu sve popularnija

Zbog pandemije koronavirusa mnogi potrošači okrenuli su se kupovini preko interneta. Ona je u ekspanziji, a vlasnici najvećih svetskih brendova…

.

Lažni fejs profili svuda oko nas

   Kada vam neko nepoznat pošalje zahtev za prijateljstvo, proverite da li je u pitanju prava osoba pre nego što…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

.

Obiđite Srbiju za Prvi maj i Uskrs

Ako nas vreme ne prevari, kao što je to čest običaj za 1. maj, mogli bi ovo biti stvarno dobri…

.

Kina uklanja strane mrežne čipove do 2027.

Kina pokušava da eliminiše čipove strane proizvodnje do 2027. godine.

  • 10:20 Pre podne na O radiju
  • 10:30 Tehnologija
  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 Radio Grafiti
  • 12:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo