...
TRENUTNO18:00 - 22:00Floating Sounds

Lifestyle / Video igre

FIFA 23: Kraj jedne ere

23.07.2022.

FIFA 23 će biti poslednja igra u serijalu koji je kompanija EA Sports pravila preko tri decenije. Biće to ambiciozan i sveobuhvatan kraj, kakav jedan od najpopularnijih serijala video igara i zaslužuje.

.

Nova igra će svetlost dana ugledati 30. septembra ove godine, ali već sada je poznato mnoštvo  detalja. Pored tradicionalne dobre mehanike i grafike EA Sports se potrudio da nam ponudi i mnogo drugih, zanimljivih mogućnosti. Dosta se radilo na opcijama koje se tiču karijere, a tu su i neka nova takmičenja u kojima možemo učestvovati.

Iz kompanije obećavaju da će fudbal u ovom naslovu biti "najživlji" do sada. Koristeći "HyperMotion 2" tehnologiju za beleženje pokreta, napravljeno je više od 6 hiljada animacija koje na najverniji način pred igrače prenose ono što gledamo na svetskim terenima. Kako kažu, sve je toliko realno da možete na trenutak pomisliti da ne igrate igru, nego da gledate neki televizijski prenos.

fifa23igraci jpg

Igrači sada imaju potpunu konrolu nad fizikom igre. Nova mehanika vam omogućava da sasvim upravljate dodavanjima, šutevima i svim ostalim potezima. Sada definitivno nećete moći da kažete da vam je igra kriva, ako izgubite od nekoga.

fifa23stadion jpg

Svi modovi i opcije na koje smo navikli su tu i u tom segmentu nema nekih bitnijih promena. Ko voli klasičnu igru ili karijerni mod, neće morati da se brine o promenama. Ove godine je tu par novih zanimljivih takmičenja, kao što je Svetsko prvenstvo koje će se krajem godine održati u Kataru, što znači da je tu i reprezentacija Srbije ali i Svetsko prvenstvo za žene, koje će se naredne godine održati u Australiji i na Novom Zelandu.

I za kraj, kao i na prenosima fudbalskih utakmica, statistika. Igra može imati više od 19 hiljada različitih igrača, oko 700 timova, 100 stadiona i 30 različitih liga i takmičenja.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

EA Sports napušta FIFA brend

FIFA 23 će biti poslednji naslov u popularnom serijalu fudbalskih igara. Posle tri decenije, partnerstvo između EA Sportsa i svetske…

.

Bez Maradone u FIFA igrama

EA (Electronic Arts) će morati da iz igre FIFA 2022 izbaci Dijega Armanda Maradonu.

.

eFootball bez apdejta do proleća naredne godine

Konamijev eFootball, proistekao iz serijala PES, neće dobiti preko potrebne nadogradnje još nekoliko meseci iako je prema provobitnim najavama to…

.

FIFA 22 donosi promene u igri

FIFA 22 uskoro izlazi, a EA Games će baš danas, samo nekoliko sati pre finala Evropskog prvenstva otkriti koje su…

.

FIFA igra ima novi ugovor sa Ligom šampiona!

Ako ste se nadali da će se Liga Šampiona uskoro vratiti u PES franšizu, nakon što su to pokrenule neke internet…

.

EA Sports napušta FIFA brend

FIFA 23 će biti poslednji naslov u popularnom serijalu fudbalskih igara. Posle tri decenije, partnerstvo između EA Sportsa i svetske…

  • 17:30 Tehnologija
  • 17:50 Leto na O radiju
  • 18:00 Floating Sounds
  • 22:00 Music mix by Anja

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo