...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Video igre

Kako biti mehaničar sa čistim rukama?

25.06.2022.

Vreme je letnjih raspusta i odmora, što znači da imamo više vremena za bacanje nego inače. Kako to vreme lepše ispuniti nego nekom, na prvi pogled besmilenom igrom, kao što je Car Mechanic Simulator 2018.

.

Dovoljan razlog da preporučimo ovo igru je činjenica da je besplatna za preuzimanje putem servisa Epic Games do 30. juna. Ako u poslednje vreme sve češće žalite što nemate neki zanat u rukama, ovo je idealna igra za vas. Car Mechanic Simulator je idealan način da, bez finansijskih posledica, naučite kako je to popravljati svakojake automobile.

Iako igrate iz prvog lica, ruke vam sigurno neće biti prljave od motornog ulja. Možete obilaziti radionice, tražiti potrebne delove po zapuštenim ambarima ili kupovati neupotrebljive krševe. Ono što nabavite treba i da sredite i preprodate, što je i inače jedan od glavnih hobija našeg naroda.

Pred vama je sve vreme zadatak da ispitate gomilu delova, pronađete pokvarene i uspešno ih zamenite. Tu su sve moguće vrste alata, ali neke od njih možete koristiti tek nakon što izvršite određene zadatke. Kako napredujete sa sređivanjem i preprodajom, vaša radionica će se širiti, što znači da ćete moći da se bavite i nekim ozbiljnijim poduhvatima, poput restauracije. Prava zabava počinje kada otključate test stazu na kojoj možete isprobati automobile.

Najbolja strana ove igre su detalji. Kreatori su se potrudili da što vernije predstave motor i druge delove automobila, što je nekima sasvim dovoljno za sate i sate zabave. Zanimljiv je i izbor modela automobila koji se pojavljuju u igri, kao što su Mercedes-Benz 500E, Ford Mustang ili Jeep Wrangler.

Ako volite slične emisije na kanalima kao što su Discovery i History ovo je prava stvar za vas i tu nema dileme. Drugima će ova igra biti užasno dosadna i čisto gubljenje vremena. Treće opcije jednostavno nema. Car Mechanic Simulator 2018 je dostupan na svim velikim platformama, od PlayStationa preko Xboxa pa sve do Androida i Windowsa.

M. L.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Twelve Minutes: Zaplet dostojan trilera

"Twelve Minutes" je mala ali izuzetno zanimljiva igra koja u sebi krije zaplete dostojne najboljih holivudskih trilera, što nije svojstveno…

.

Asphalt: Koja je tajna dobrog trkačkog serijala za mobilne telefone?

Kada govorimo o trkačkim igrama, sigurno vam prvo na pamet padaju serijali kao što su Forza Horizon, Gran Turismo ili…

.

Dragon Ball FighterZ: Kultna likovi u epskim borbama

"Dragon Ball Z" je jedan od crtanih filmova koji je obeležio početak dvehiljaditih na domaćim televizijama. To je, zapravo, bio…

.

The Simpsons Game: Nije kao "Hit & Run", ali može da prođe...

Sigurno vam je prva asocijacija na video igru povezanu sa Simpsonovima legendarni "Hit & Run" iz 2003. godine. No, nakon…

.

Odrasli gejmeri sve više doživljavaju onlajn nasilje

Odrasli gejmeri su sve češće meta onlajn nasilja, koji je sa 74 odsto porastao na čak 86 odsto u poslednje…

.

Može li gejming da pomogne u poboljšanju koncentracije?

Da su video igre, kao i celokupna gejming industrija, sve više prisutni u svakodnevnom životu velikog broja ljudi, samim tim…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo