...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music mix by Anja

Lifestyle

Top 5 muškaraca u Srbiji

20.03.2015.

Ovo je lista koju bi, verovatno, svaka žena ili devojka mogla da sastavi na svoj način. Pred vama je spisak top pet srpskih frajera koji je u ime O radija sastavila naša producentkinja Jovana Manojlović.

.

Vasil Hadžimov

(foto: Ivan Grlić)

vasil hadzimanov

Jaoj. On je i lep i muzičar. Umetnik. U zrelim je godinama, pa mu novonastale sede daju mogućnost da ozbiljno ugrozi Klunijev status kod srpskih žena. Na sve to - i talentovan je. Svira klavir, komponuje, aranžira... Kažu žene da odaje utisak nezainteresovanosti, pa ih to još više loži. Pali na foru “gleda, a ne da”, tačno svaka žena da odlepi.

Aleksandar Saša Đorđević

(foto: mondo.rs)

sasa djordjevic

Garantujem da će se većina složiti sa mnom da, možda, dok je imao kosu i nije bio baš neka faca. Njemu je život krenuo na bolje kada je shvatio da mu nedostatak kose ne mora biti mana, već može biti prednost. Iskreno, mislim da su ga tada i trojke krenule.

Naš heroj, naš Sale! Toliko smo mu puta vrištali ispred Skupštine, ali ne samo zbog zlata. On je dobar momak. On je večiti pozitivac. On je human, sportista, zdravo se hrani i može da vam obezbedi dobro osiguranje. Sa njim, život obećava. A i devojke vole ćelavce. E sad, da li zbog urbane legende da se to događa usled povećanog testosterona ili nečeg drugog, ali Sale definitivno opravdava teoriju da su ćelavi muškarci i te kako seksi!

Miša Berić

(foto: shobot.com)

misa beric

Ko je to? Ko je to? Da li i dalje čujem "ko je to"? Svaka cura koja ne zna ko je Miša Berić ozbiljno bi trebalo da se zapita da li je dovoljno široko posmatrala svet oko sebe, ili je samo mlada, pa joj su joj glumci iz Montevidea pomutili um. Bez uvrede, život i rad ovog šmekera ne sme da vam bude nepoznat.

Pored  beskonačnog broja svetskih modnih kampanji u kojima je učestvovao i što je glumio u italijanskim serijama i filmovima, Miša govori pet jezika, pravi je kosmopolita, poreklom iz Dalmacije. Živeo je čak i u Kejptaunu, Atini, Berlinu i ko zna još gde. Prosto, on ima taj look koji je bio primamljiv u XVIII, a biće i u XXIV veku! Ta fizionomija, taj nos… to je to! Odvedete Mišu na more, uzmete najbolje vino i grožđe... i život je bolji nego kod Diznija.

Ivan Miljković

(foto: volleyballmag.com)

ivan miljkovic

Kažu da je u konkurenciji za najboljeg odbojkaša svih vremena. Pffff, on je u konkurenciji za najboljeg frajera svih vremena. U ovom slučaju, slika govori više od reči i bolje je da gledate tri minuta duže u fotku nego da čitate šta sam ja napisala. Dakle, Ivan Miljković!

Last but not least, Nikola Rakočević

(foto: shooting-stars.eu)

nikola rakocevic

Mlađa generacija srpskog glumišta svakako bi trebala da bude ponosna na ovo čeljade, koje se po mnogome izdvaja od ostalih. Kako ga ne voleti!? On je od onih muškaraca koji hvataju na stidljivost i finoću. Nemoguće je odoleti tom vaspitanom, talentovanom, skrušenom umetniku. Zamislite samo da šetate pored Dunava, Morave, Studenice, Tise, Palića, a Nikola recituje Prevera, Antića, Bodlera, Miljkovića, Marinu Tucaković, šta god... Njegov glas sve pretvara u poeziju. Onda se, kao, poljubite, pa odete na neku strava svirku i popijete pivo. Da, to je Nikola, to!!!

Jovana Manojlović

Možda te još zanima:

.

TOP 5 Muzičkih spotova inspirisanih video igrama

Mnogi od nas odrasli su sakupuljajući pečurke, spasavajući princeze i makljajući negativce na malom ekranu. Baš zbog toga se video…

.

Najbolji regionalni singlovi

Pred vama je godišnji pregled najboljih singlova sa eks ju prostora u 2016. godini. Ova lista ipak nije sasvim potpuna,…

.

Pet najboljih filmova u 2016

Tek protekla, 2016. godina nije se proslavila filmskom produkcijom. Nekoliko neuspešnih blokbastera i još manje uspešnih nije zadovoljilo publiku, a…

.

Top 5 vašarskih slatkiša

Kakva god da je svetkovina, bila ona u Rumi, Itebeju ili Sonti, stvari su svuda iste - stariji se okupljaju…

.

Top 5 filmova za leto

Nagradu "Underground Spirit", koju Festival evropskog filma Palić dodeljuje za izuzetan rad na polju nezavisnog filma, dobila je ekipa španskih…

.

Top 5 điđana u saobraćaju (2)

Zbog velikog interesovanja čitalaca i preobilne ponude điđana, O radio je sastavio novu listu vrhunskih ludaka u saobraćaju. 

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Radio Grafiti

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo