...
TRENUTNO15:00 - 16:00Radio Gruvanje

Lifestyle / Tehnologija

Vraća se Motorola!

21.08.2019.

Morate priznati da ništa nije bilo toliko dramatično kao spuštanje slušalice na telefonu na preklop. Iako ne baš potpuno isti, Motorola preklopni pametni telefon se vraća u decembru.

.

foto: GSMArena

Naravno, ne radi se o onom klasičnom koji ima ekran preko tastature, nego je u pitanju uređaj koji će imati mali ekran sa spoljne strane, koji će prikazivati osnovne informacije, obaveštenja i statusne poruke, a sa unutrašnje strane savitljivi ekran.

Iako na trenutak zvuči potpuno nejasno kako će telefon zapravo izgledati, još je gore to što je nejasno čak i kada vidite sliku. Ono što je ipak najgore, jeste cena, jer će iznositi 1.500 evra.

Kako već dugo postoje priče da će Motorola planira povratak Razr linije, sada su konačno te informacije i potvrđene, te možemo da ga očekujemo već u decembru.

Prednost ovih telefona mogla bi da bude što se on rasklapa u telefon regularne veličine, a sklapanjem postaje manji i kompaktniji, te se lakše smešta u džep, a osim toga, više će ciljati neku vrstu srednje klase i biti primetno jeftiniji od premium konkurenata koje pripremaju Samsung i Huawei, preneo je PCPress.


Možda te još zanima:

.

Možeš li da izdržiš ceo dan bez aplikacija?

Guglova aplikacija Desert Island može da ti pomogne ako želiš da smanjiš vreme koje provedeš na telefonu svakog dana.

.

Zakažite slanje SMS poruke

Koliko puta ste čekali ponoć da nekome čestitate rođendan? Uz pomoć Puls SMS aplikacije možete da napravite raspored slanja SMS…

.

Huawei pravi sopstvene verzije Google aplikacija

Sankcije koje je sredinom ove godine američka vlada uvela protiv kompanije Huawei, između ostalog, onemogućile su da se na njihovim…

.

Obratite pažnju na to gde držite mobilni telefon

Mobilni telefon, najbolji prijatelj modernog čoveka, je sprava sa kojom se budimo, sa njim provodimo dan, u njega gledamo pre…

.

Samsungov telefon sa savitljivim ekranom novi trend na tržištu

Predstavnici Samsunga izneli su podatak da je do sada prodato milion primeraka telefona sa savitljivim ekranom- Samsung Galaxy Fold.

.

Dugo punjenje telefona smanjuje kapacitet baterije

Mobilni telefoni danas zamenjuju gomilu drugih uređaja i retko ko sebi može da dozvoli da u nov radni dan uđe…

  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 14:00 RetroTips
  • 15:00 Radio Gruvanje
  • 16:00 Reflektor
  • 17:00 Popodne na O radiju

Kalendar događaja

Januar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo