.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Tehnologija

Vraća se Motorola!

21.08.2019.

Morate priznati da ništa nije bilo toliko dramatično kao spuštanje slušalice na telefonu na preklop. Iako ne baš potpuno isti, Motorola preklopni pametni telefon se vraća u decembru.

.

foto: GSMArena

Naravno, ne radi se o onom klasičnom koji ima ekran preko tastature, nego je u pitanju uređaj koji će imati mali ekran sa spoljne strane, koji će prikazivati osnovne informacije, obaveštenja i statusne poruke, a sa unutrašnje strane savitljivi ekran.

Iako na trenutak zvuči potpuno nejasno kako će telefon zapravo izgledati, još je gore to što je nejasno čak i kada vidite sliku. Ono što je ipak najgore, jeste cena, jer će iznositi 1.500 evra.

Kako već dugo postoje priče da će Motorola planira povratak Razr linije, sada su konačno te informacije i potvrđene, te možemo da ga očekujemo već u decembru.

Prednost ovih telefona mogla bi da bude što se on rasklapa u telefon regularne veličine, a sklapanjem postaje manji i kompaktniji, te se lakše smešta u džep, a osim toga, više će ciljati neku vrstu srednje klase i biti primetno jeftiniji od premium konkurenata koje pripremaju Samsung i Huawei, preneo je PCPress.


.
Grupa od 50 američkih država i teritorija pokrenula je istragu protiv Google-a zbog dominantne pozicije na tržištu internet oglašavanja. U…
.
Iako je Mozilla za sve korisnike trenutno besplatna, trebalo bi da se pojavi i Mozilla premium za poslovne korisnike koja će im pružati…
.
Zahvaljujući kompaniji Google, Android, Windows, Mac, Linux i iOS platforme dobijaju novi pregledač, a u pitanju je Chrome 77. Ovo…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?