.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Tehnologija

Video pozivi uskoro na Whatsappu

28.10.2016.

WhatsApp se dokazao i definitivno ustanovio kao aplikacija koja je više od puke razmene poruka. Tokom godina kompanija je poboljšavala aplikaciju i dodavala joj nove funkcije koje su je učinile da bude mnogo više od aplikacije koja služi samo za slanje i primanje poruka. Takve funkcije su mogućnost glasovnih poziva, a uskoro i video poziva.

.

Glasine koje su govorile da WhatsApp radi na video pozivima su se pojavile početkom prošle godine, a dobre vesti su da je ta funkcija sada veoma blizu javne objave, budući da je već imaju korisnici beta verzije WhatsAppa za Android.

Svi korisnici mogu da preuzmu beta verziju aplikacije, ali mogu da koriste funkciju video poziva sve dok osoba koju pozivaju koristi takođe najnoviju betu WhatsAppa za Android.

Za sada se još uvek ne može govoriti o kvalitetu video poziva, ali ukoliko je kao kod glasovnih poziva, onda se očekuje pristojna, upotrebljiva funkcija. Tačan datum objavljivanja funkcije svim korisnicima nije poznat, ali bi to moglo da se dogodi u narednim danima ili nedeljama.

Izvor: Ubergizmo

.
LinkedIn uvodi novu opciju - Skills Assessment kvizove za procenu veština. Kratki, standardizovani testovi omogućiće vam da dokažete…
.
Nije problem pronaći video. Problem je pronaći jedan kratak deo video snimka koji traje više od 2 minuta. Rešenje izgleda stiže.
.
Niko ko koristi Viber za komunikaciju ne može baš da odoli preslatkim stikerima. Ono što je međutim još bolje, jeste da će ti…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?