...
TRENUTNO18:00 - 18:30Popodne na O radiju

Lifestyle / Tehnologija

Uz ažuriranje bag gratis

02.05.2019.

Svaki put sa nestrpljenjem čekamo nova ažuriranja da bi kompjuteri i telefoni prestali da zapucavaju, međutim, kad se to ažuriranje dogodi, uglavnom nas časte i nekim bagom. Tako je i ovog puta, makar kad je Microsoft u pitanju.

.

Novo Windows 10 ažuriranje ima problem sa USB priključcima i SD karticama. Kompanija Microsoft izdala je saopštenje u kojem se upozorava da novo ažuriranje za Windows 10 uređaje neće stići na one koji imaju USB priključke, te SD kartice. Razlog tome jeste nepravilno raspoređivanje drajvera koje sprečava instaliranje novog apdejta.

Do nepravilnog raspoređivanja drajvera može da dođe na svim onim računarima na koje su priključeni USB prostori za skladištenje ili SD kartice, pa su takvi uređaji trenutno blokirani kada je novo Windows 10 ažuriranje u pitanju.

Nova Windows 10 komplikacija neće se odraziti na sve korisnike, već samo na one koji imaju Windows 10 verziju iz aprila ili oktobra 2018. godine, dok će oni koji imaju starije verzije bez problema moći da dobiju novo, preneo je PC Press.

Možda te još zanima:

.

Podrška za Android na Windowsu 10

Ažuriranje za Windows 10 na jesen 2021. donosi UI poboljšanja i podršku za Android aplikacije

.

Novi Windows bez Notepada, WordPada i Painta?

Notepad, WordPad i Paint su programi bez kojih ne možemo zamisliti Windows, ali Microsoft planira da od nove verzije svog…

.

Android pozivi na PC-ju?

Windows 10 Your Phone podrška za pozivanje je stigla i dostupna je korisnicima. Microsoft je objavio Windows 10 Insider Preview…

.

Windows 7 uskoro bez podrške

Ako do sada još uvek niste prešli na Windows koji nije sedmica, pravo je vreme da to učinite u narednih…

.

Microsoft će biti kompatibilan sa Xbox igricama

Zaista bi moglo da se dogodi ono što u kompaniji Microsoft najavljuju već duže vreme - da će pojačati angažovanje…

.

Ugašen projekat koji je Microsoft reklamirao "na sva zvona"

Microsoft više neće podržavati Windows Subsystem za Android, koji je omogućavao da Android aplikacije fluidno rade na Windowsu 11.

  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Radio Grafiti
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje
  • 18:45 Lampica

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo