.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Tehnologija

Uplate na Paypal tek u oktobru 2015.

10.12.2014.

   Kada Paypal proradi u punom kapacitetu otvoriće se mnogo više mogućnosti za online zaradu, na sajtovima poput Qmee za pretragu interneta, Swagbucks za ispunjavanje zabavnih anketa i Clickworker za tekstove i recenzije. 

.

   Uplate preko Paypal-a moći ćemo da dobijamo tek od oktobra sledeće godine, stoji u predlogu izmena zakona o deviznom poslovanju. Ova odredba važiće kako za građane, tako i za firme. Usvajanje zakona očekuje se u narednih nekoliko dana, što znači da će i u Srbiji moći da se koriste svi servisi za plaćanje preko interneta

   Izmene ovog zakona trebalo bi narednih dana da budu usvojene. To znači da će napokon svi servisi za plaćanje na internetu moći da rade u punim kapacitetom i u Srbiji.

   Kada Paypal proradi u punom kapacitetu otvoriće se mnogo više mogućnosti za online zaradu, na sajtovima poput Qmee za pretragu interneta, Swagbucks za ispunjavanje zabavnih anketa i Clickworker za tekstove i recenzije proizvoda, kao i drugim platformama.

   Paypal je imao mogućnost plaćanja u Srbiji svega tri dana, nakon čega je ta opcija ugašena zbog neusklađenosti sa ovdašnjim zakonima.

   P.K.

.
Nije problem pronaći video. Problem je pronaći jedan kratak deo video snimka koji traje više od 2 minuta. Rešenje izgleda stiže.
.
Niko ko koristi Viber za komunikaciju ne može baš da odoli preslatkim stikerima. Ono što je međutim još bolje, jeste da će ti…
.
Minecraft je u skoro potpunoj tišini okupio veliki broj igrača, uprkos oštroj konkurenciji i tome da su neke druge rivalske igre…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?