.
Trenutno
Music mix
Lifestyle / Tehnologija

Super Mario stiže na Android

30.12.2016.

Jedna od stvari koje smo priželjkivali za novogodišnje praznike je i Super Mario Run, prva zvanična Nintendo igra za mobilini telefon. Igra je od decembra dostupna za iOS na App Store-u, no stižu i nove vesti.

Oni koji nestrpljivo čekaju da Super Mario Run stigne na Android, konačno imaju čemu da se raduju. Igra je stigla na Play Store, mada je trenutno dostupna samo za pre-registraciju. Ovo će korisnicima omogućiti da budu obavešteni o tome kada igra bude bila spemna za preuzimanje.

.

Super Mario Run je ranije ovog meseca, uz mnogo pompe, objavljen za iOS. Igra je ubrzo postala jedna od najpreuzimanijih iz App Store-a. Iako je bilo dosta negodovanja u vezi sa cenom igre (10 dolara za otključavanje svih nivoa) i činjenice da je za igranje potrebna stalna internet konekcija, igra već ima više od 50 miliona preuzimanja.

Android verzija igre će sigurno biti identična, uključujući i cenu, preneo je Tehnopolis. Kompanija očekuje odlične rezultate kada se radi o broju preuzimanja igrice na Androide, s obzirom na pokrivenost Android platforme.

O igri je već izveštavao naš kolega Filip Vlatković. Super Mario Run je napravljen tako da ga možete igrati jednom rukom i to u vertikalnom položaju telefona. Prepoznatljiv stil je tu, grafika je odlično prilagođena razmerama mobilnih ekrana i sve je olakšano i svedeno na minimum potrebnog napora. Čak ni goombe ne morate izbegavati, Mario će ih se sam otarasiti. Suština se svodi na to da skupite što više poena i ne padnete u neku od provalija.

M.L.

.
LinkedIn uvodi novu opciju - Skills Assessment kvizove za procenu veština. Kratki, standardizovani testovi omogućiće vam da dokažete…
.
Nije problem pronaći video. Problem je pronaći jedan kratak deo video snimka koji traje više od 2 minuta. Rešenje izgleda stiže.
.
Niko ko koristi Viber za komunikaciju ne može baš da odoli preslatkim stikerima. Ono što je međutim još bolje, jeste da će ti…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?