...
TRENUTNO13:10 - 13:20Vredi pročitati

Lifestyle / Tehnologija

Super Mario stiže na Android

30.12.2016.

Jedna od stvari koje smo priželjkivali za novogodišnje praznike je i Super Mario Run, prva zvanična Nintendo igra za mobilini telefon. Igra je od decembra dostupna za iOS na App Store-u, no stižu i nove vesti.

Oni koji nestrpljivo čekaju da Super Mario Run stigne na Android, konačno imaju čemu da se raduju. Igra je stigla na Play Store, mada je trenutno dostupna samo za pre-registraciju. Ovo će korisnicima omogućiti da budu obavešteni o tome kada igra bude bila spemna za preuzimanje.

.

Super Mario Run je ranije ovog meseca, uz mnogo pompe, objavljen za iOS. Igra je ubrzo postala jedna od najpreuzimanijih iz App Store-a. Iako je bilo dosta negodovanja u vezi sa cenom igre (10 dolara za otključavanje svih nivoa) i činjenice da je za igranje potrebna stalna internet konekcija, igra već ima više od 50 miliona preuzimanja.

Android verzija igre će sigurno biti identična, uključujući i cenu, preneo je Tehnopolis. Kompanija očekuje odlične rezultate kada se radi o broju preuzimanja igrice na Androide, s obzirom na pokrivenost Android platforme.

O igri je već izveštavao naš kolega Filip Vlatković. Super Mario Run je napravljen tako da ga možete igrati jednom rukom i to u vertikalnom položaju telefona. Prepoznatljiv stil je tu, grafika je odlično prilagođena razmerama mobilnih ekrana i sve je olakšano i svedeno na minimum potrebnog napora. Čak ni goombe ne morate izbegavati, Mario će ih se sam otarasiti. Suština se svodi na to da skupite što više poena i ne padnete u neku od provalija.

M.L.

Možda te još zanima:

.

Prvi superkompjuter koji simulira ljudski mozak uskoro će biti uključen

Tim naučnika najavio je da će uključiti prvi superkompjuter na svetu koji je dizajniran da oponaša neuronsku mrežu ljudskog mozga.

.

Oluju čovek ne može da spreči

Nedavne nezapamćene oluje koje su protutnjale regionom skrenule su pažnju na zanimanje i značaj nauke koja se bavi predviđanjem vremenskih…

.

Novi Marvelov film o buntovnom detetu Mlečnog puta

Marvel studio najavio je za novembar mesec nastavak filma "Kapetan Marvel 2" o jednoj od najznačajnijih junakinja u filmskom univerzumu.

.

Odloženo snimanje novog Betmena

Snimanje filma "The Batman Part II", s Robertom Patinsonom u glavnoj ulozi, odloženo je sa novembra ove na mart sledeće…

.

Dejvid Korensvet novi Supermen?

Dejvid Korensvet je trenutno glavni kandidat za ulogu Klarka Kenta, odnosno Supermena, javlja sajt The Hollywood Reporter.

.

Margo Robi kao Suzan Storm?

Nakon što su svetski mediji nedavno objavili vest da je Polu Meskalu ponuđena uloga Džonija Storma u novom Marvelovom filmu…

  • 12:45 Lampica
  • 13:00 Pre podne na O radiju
  • 13:10 Vredi pročitati
  • 13:20 Tehnologija
  • 13:30 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo