...
TRENUTNO12:30 - 13:00Album nedelje

Lifestyle / Tehnologija

Super Mario Run stiže na Android u martu

20.01.2017.

Prošle godine Nintendo je najavio Super Mario Run na iOS operativnom sistemu, ali je rekao i da će igra biti dostupna na Android platformi u nekom trenutku u budućnosti.

.

Sada konačno znamo kada će korisnici Android platforme videti starog dobrog Maria na svojim ekranima. Kako navodi američko odeljenje kompanije Nintendo, Super Mario Run će biti objavljen za dva meseca, u martu, iako nemamo potpuno precizan datum.

Vrlo je verovatno da će Android verzija igre Super Mario Run pratiti u stopu iOS verziju, nudeći nekoliko nivoa koji se mogu odigrati besplatno, dok će ostatak igre moći da se odigra po ceni od 10 dolara. Postavlja se pitanje da li Nintendo shvata da ovo možda i nije najbolji pristup da se monetizuje igra. Kako je već napisano u prethodnom izveštaju, Super Mario Run je već izlistan u Google Play prodavnici aplikacija, ali sve što sada možete da uradite je da se registrujete za igru.

Izvor: Phonearena

Možda te još zanima:

.

Prvi superkompjuter koji simulira ljudski mozak uskoro će biti uključen

Tim naučnika najavio je da će uključiti prvi superkompjuter na svetu koji je dizajniran da oponaša neuronsku mrežu ljudskog mozga.

.

Oluju čovek ne može da spreči

Nedavne nezapamćene oluje koje su protutnjale regionom skrenule su pažnju na zanimanje i značaj nauke koja se bavi predviđanjem vremenskih…

.

Novi Marvelov film o buntovnom detetu Mlečnog puta

Marvel studio najavio je za novembar mesec nastavak filma "Kapetan Marvel 2" o jednoj od najznačajnijih junakinja u filmskom univerzumu.

.

Odloženo snimanje novog Betmena

Snimanje filma "The Batman Part II", s Robertom Patinsonom u glavnoj ulozi, odloženo je sa novembra ove na mart sledeće…

.

Dejvid Korensvet novi Supermen?

Dejvid Korensvet je trenutno glavni kandidat za ulogu Klarka Kenta, odnosno Supermena, javlja sajt The Hollywood Reporter.

.

Margo Robi kao Suzan Storm?

Nakon što su svetski mediji nedavno objavili vest da je Polu Meskalu ponuđena uloga Džonija Storma u novom Marvelovom filmu…

  • 11:00 Dnevna soba
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje
  • 13:00 Pre podne na O radiju
  • 13:10 Vredi pročitati

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo