...
TRENUTNO06:00 - 12:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

SOF: Hteo ili ne – svako je medij

06.03.2019.

Pre nekoliko godina Geri Vejnerčuk, autor knjige "AskGeryVee" iz dana u dan je ponavljao da svako od nas postaje medijska kuća onog trenutka kada se oglasi na društvenim mrežama.

.

Takozvani sadržaj "sa ulice", koji nije prošao uredničku ruku sve više utiče na percepciju realnosti, generiše javno mnenje, utiče na izbore – od kupovine do politike. Odluke se donose u nekoliko stotinki koliko je potrebno da se palcem pređe sa na sledeću objavu ili stori na Instagramu.

O tome koji su kriterijumi za merenje odgovora na digitalni sadržaj i kako zaraditi od vidljivosti na digitalnim platformama, moći će da se sazna i ove godine na festivalu SOF u Sloveniji. U Portorožu će 11. aprila Nik Gudman SOF-ovcima otkriti i šta se dogodilo sa radiom i kako je ponovo postalo kul slušati radio, digitalni radio.

Osim toga, na 28. SOF-u će dramatični performans imati Mark Adams, iz Kulta ekstremnih inovacija (Extreme Innovation Cult). On će pokazati kako evolutivni instinkt – izbeći bol, može da donese uspeh primenom u svakodnevnom radu.

Možda te još zanima:

.

OpenAI najavio svoj pretraživač - SearchGPT

Možda ChatGPT već doživljavate kao pretraživač - uostalom, možete unositi upite slične onima koje biste stavili u Google ili Bing.…

.

SAD najavljuju zabranu Kaspersky antivirusa zbog nacionalne bezbednosti

Sjedinjene Američke Države su najavile da će od jula 2024. godine zabraniti korišćenje Kaspersky antivirusnog softvera zbog zabrinutosti za nacionalnu…

.

Microsoft odlaže lansiranje kontroverzne Recall AI funkcije

Microsoftova funkcija Recall AI neće biti lansirana sa prvom serijom Windows 11 Copilot+ računara 18. juna, kako je ranije bilo…

.

Virus se krije usred Windowsa

Antivirus kompanija Kaspersky upozorila je na novi ucenjivački softver ShrinkLocker, koji koristi propuste u sigurnosnom sistemu Bitlocker.

.

Ugašen projekat koji je Microsoft reklamirao "na sva zvona"

Microsoft više neće podržavati Windows Subsystem za Android, koji je omogućavao da Android aplikacije fluidno rade na Windowsu 11.

.

Pet najboljih pretraživača sa veštačkom inteligencijom

Veštačka inteligencija sve je više ugrađena u web pretraživače, donoseći poboljšanja i nove mogućnosti korištenja.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 12:00 Leto na O radiju
  • 12:10 Gost O radija

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo