.
Trenutno
Music mix
Lifestyle / Tehnologija

Premijera novog spota Ok Go samo na Fejsu

24.11.2016.

Novi spot benda Ok Go, za pesmu The One Moment, možete pogledati ekskluzivno na Facebook stranici ovog benda. Biće oni zapamćeni kao jedan od prvih bendova koji je svoju premijeru napravio upravo na ovoj društvenoj mreži.

Facebook je tokom ove godine počeo u velikoj meri da promoviše video opcije, odnosno da podstiče korisnike da svoje video materijale uploaduju direktno na Timeline. Do sada smo uglavnom svoje video radove kačili na YouTube, da bi na Facebook okačili link. Facebooku se ovo baš i nije sviđalo, jer svakim klikom na taj link, korisnici su zapravo odlazili sa njihove stranice.

.

Da bi sprečli ovaj "video odliv" korisnika, Facebook je prilagodio svoj algoritam tako da svaki koji je uploadovan direktno na timeline dobija automatski veći reach, bez plaćanja boost opcije, i vidljiv je mnogo većem broju ljudi.

Verovatno je to jedan od razloga zašto je Ok Go odlučio da svoj video promoviše na fejsu, ujedno promovišući sve popularnije video opcije ove društvene mreže.

Inače, novi spot benda jednako je zanimljiv i dramatičan kao i svi njegovi prethodnici. Bend je poznat po tome što u spotovima prelazi granicu mogućeg, ali uvek uspešno, da bi izvodio neke on najneverovatnijih vratolomija.

Ovoga puta u pitanju je niz dogadjaja, oko stotinu, koji su ukupno trajali 4,2 sekunde u realnom vremenu. Zatim je snimak usporen, da bi se dobio savršen redosled eksplozija, padova i ostalih vratolomija, koji se ređaju u ritmu muzike.

Frontmen benda Damian Kulash rekao je medijima, da je na momente mislio da će mu "mozak eksplodirati", jer sprovesti ovu kompliovanu ideju u delo nije bilo ni malo jednostavno.

Spot pogledajte ovde.

M.L. 

.
Instagram bi svojim korisnicima uskoro mogao da ponudi više sigurnosti, posebno u slučajevima kada izgube kontrolu nad svojim nalozima. 
.
O dinamičnim mejlovima je počelo da se govori još u martu, pa je još tada moglo da se čuje da bi zahvaljujući njima Gmail platforma…
.
Ruska netrepeljivost prema VPN-ovima koji olakšavaju borbu protiv cenzure je dobro poznata, a sada bi ta zemlja uskoro mogla da…
Program
Kalendar događaja
Jun 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?