.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Tehnologija

Premijera novog spota Ok Go samo na Fejsu

24.11.2016.

Novi spot benda Ok Go, za pesmu The One Moment, možete pogledati ekskluzivno na Facebook stranici ovog benda. Biće oni zapamćeni kao jedan od prvih bendova koji je svoju premijeru napravio upravo na ovoj društvenoj mreži.

Facebook je tokom ove godine počeo u velikoj meri da promoviše video opcije, odnosno da podstiče korisnike da svoje video materijale uploaduju direktno na Timeline. Do sada smo uglavnom svoje video radove kačili na YouTube, da bi na Facebook okačili link. Facebooku se ovo baš i nije sviđalo, jer svakim klikom na taj link, korisnici su zapravo odlazili sa njihove stranice.

.

Da bi sprečli ovaj "video odliv" korisnika, Facebook je prilagodio svoj algoritam tako da svaki koji je uploadovan direktno na timeline dobija automatski veći reach, bez plaćanja boost opcije, i vidljiv je mnogo većem broju ljudi.

Verovatno je to jedan od razloga zašto je Ok Go odlučio da svoj video promoviše na fejsu, ujedno promovišući sve popularnije video opcije ove društvene mreže.

Inače, novi spot benda jednako je zanimljiv i dramatičan kao i svi njegovi prethodnici. Bend je poznat po tome što u spotovima prelazi granicu mogućeg, ali uvek uspešno, da bi izvodio neke on najneverovatnijih vratolomija.

Ovoga puta u pitanju je niz dogadjaja, oko stotinu, koji su ukupno trajali 4,2 sekunde u realnom vremenu. Zatim je snimak usporen, da bi se dobio savršen redosled eksplozija, padova i ostalih vratolomija, koji se ređaju u ritmu muzike.

Frontmen benda Damian Kulash rekao je medijima, da je na momente mislio da će mu "mozak eksplodirati", jer sprovesti ovu kompliovanu ideju u delo nije bilo ni malo jednostavno.

Spot pogledajte ovde.

M.L. 

.
LinkedIn uvodi novu opciju - Skills Assessment kvizove za procenu veština. Kratki, standardizovani testovi omogućiće vam da dokažete…
.
Nije problem pronaći video. Problem je pronaći jedan kratak deo video snimka koji traje više od 2 minuta. Rešenje izgleda stiže.
.
Niko ko koristi Viber za komunikaciju ne može baš da odoli preslatkim stikerima. Ono što je međutim još bolje, jeste da će ti…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?