...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Lifestyle / Tehnologija

Peti "IT Space" na Ekonomskom fakultetu u Beogradu

23.11.2017.

Konferencija IT Space 2017 biće održana 4. i 5. decembra na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, u organizaciji Grupe za SPEKOF (Studentski parlament Ekonomskog fakulteta).

.

Konferencija će po peti put okupiti studente, IT entuzijaste i stručne predavače iz poslovnog sveta koji će, prema navodima organizatora, prisutne obogatiti znanjem i veštinama potrebnim za isticanje u rapidnoj industriji informacionih i komunikacionih tehnologija.

Među najavljenim predavačima su Ivan Ćosić, Tatjana Savić, Radomir Basta, Ognjen Vuković, Ana Marija Marinković, Miloš Bekić i drugi, a učesnici će čuti odgovore na pitanja o tome koji je put od studenata do konsultanta, kako se izboriti i postati vođa tima programera u velikoj industriji, kako je došlo do uspona i pada medijskog giganta – Tarzanije, zašto je networking toliko bitan, kao i kako početi sa blogom, a zatim stvoriti uspešnu agenciju.

Govoriće se i o kriptovalutama, njihovim sadašnjim i budućim uticajima na ekonomiju, kao i značaju inovacija u uspehu start up-ova.

it space2

Seminar je humanitarnog kataktera i ulaz se "naplaćuje" u vidu slatkiša koji će biti donirani deci iz Zvečanske.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da na vreme obezbede svoje mesto putem online prijave, dok se više informacija o predstojećem događaju može pronaći na zvaničnoj Facebook stranici konferencije.

Možda te još zanima:

.

Izgleda da nismo sami, sami i ničiji

Kako su istraživanja uznapredovala i dovela do raznoraznih otkrića u gotovo svim sferama života, naučnici su došli i do novih…

.

Google unapređuje pretragu interneta

Google pretrage sa navodnicima su postale mnogo korisnije ako tražite tačno mesto na kome se reči pojavljuju na stranici. Internet gigant je…

.

Kako upisati master na Polimi Univerzitetu

Webinar pod nazivom "Kako upisati master na Univerzitetu Politecnico di Milano" biće održan u petak 29. januara u 17:30h na…

.

Ideje za uređenje doma na jednom mestu

Ako vamje dosadio postojeći enterijer doma ili planirate selidbu, a manjka vam ideja o uređenju, imamo sajt koji vam u…

.

Istražujte galaksiju

Ako se često uhvatite kako gledate u nebo, pitajući se ima li života tamo gore, kakav je i šta uopšte…

.

Mentalna higijena očas posla

Radoznalost vam je drugo ime i ne možete da se smirite ukoliko ne znate baš sve o svemu što vas…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo