...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Peti "IT Space" na Ekonomskom fakultetu u Beogradu

23.11.2017.

Konferencija IT Space 2017 biće održana 4. i 5. decembra na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, u organizaciji Grupe za SPEKOF (Studentski parlament Ekonomskog fakulteta).

.

Konferencija će po peti put okupiti studente, IT entuzijaste i stručne predavače iz poslovnog sveta koji će, prema navodima organizatora, prisutne obogatiti znanjem i veštinama potrebnim za isticanje u rapidnoj industriji informacionih i komunikacionih tehnologija.

Među najavljenim predavačima su Ivan Ćosić, Tatjana Savić, Radomir Basta, Ognjen Vuković, Ana Marija Marinković, Miloš Bekić i drugi, a učesnici će čuti odgovore na pitanja o tome koji je put od studenata do konsultanta, kako se izboriti i postati vođa tima programera u velikoj industriji, kako je došlo do uspona i pada medijskog giganta – Tarzanije, zašto je networking toliko bitan, kao i kako početi sa blogom, a zatim stvoriti uspešnu agenciju.

Govoriće se i o kriptovalutama, njihovim sadašnjim i budućim uticajima na ekonomiju, kao i značaju inovacija u uspehu start up-ova.

it space2

Seminar je humanitarnog kataktera i ulaz se "naplaćuje" u vidu slatkiša koji će biti donirani deci iz Zvečanske.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da na vreme obezbede svoje mesto putem online prijave, dok se više informacija o predstojećem događaju može pronaći na zvaničnoj Facebook stranici konferencije.

Možda te još zanima:

.

Digitalna mapa uma

Ako vam se često ideje javljaju dok ste u pokretu, pa želite da ih zapišete da ne zaboravite, Mind Meister je  aplikacija…

.

Priče iz života znamenitih ličnosti na sajtu Biography.com

Kako se obogatila porodica Tramp, čime se sve bavi Dejvid Haselhof ili gde je danas Madona - sve to možete…

.

I koja je uopšte poenta lajka?

Instagram želi da natera korisnike da prestanu da jure za lajkovima i nauči ih da cene i prate pravi sadržaj,…

.

Uskoro Chrome 77

Zahvaljujući kompaniji Google, Android, Windows, Mac, Linux i iOS platforme dobijaju novi pregledač, a u pitanju je Chrome 77. Ovo…

.

Posetite raj grilovanog sira

Prvo, nemojte da vas zavara ime sajta. Nije u pitanju škola kuvanja niti ustanova za visoko obrazovanje. Oni su, međutim,…

.

Sajt sa odličnim sajtovima!

Čak i na internetu koji nam nudi bezbroj mogućnosti, nekada možemo da upadnemo u rutinu kada su u pitanju stvari…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Da li se pridržavate preporuke o ostajanju kod kuće tokom epidemije korona virusa? 

Oradio logo