Lifestyle / Tehnologija

Peti "IT Space" na Ekonomskom fakultetu u Beogradu

23.11.2017.

Konferencija IT Space 2017 biće održana 4. i 5. decembra na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, u organizaciji Grupe za SPEKOF (Studentski parlament Ekonomskog fakulteta).

.

Konferencija će po peti put okupiti studente, IT entuzijaste i stručne predavače iz poslovnog sveta koji će, prema navodima organizatora, prisutne obogatiti znanjem i veštinama potrebnim za isticanje u rapidnoj industriji informacionih i komunikacionih tehnologija.

Među najavljenim predavačima su Ivan Ćosić, Tatjana Savić, Radomir Basta, Ognjen Vuković, Ana Marija Marinković, Miloš Bekić i drugi, a učesnici će čuti odgovore na pitanja o tome koji je put od studenata do konsultanta, kako se izboriti i postati vođa tima programera u velikoj industriji, kako je došlo do uspona i pada medijskog giganta – Tarzanije, zašto je networking toliko bitan, kao i kako početi sa blogom, a zatim stvoriti uspešnu agenciju.

Govoriće se i o kriptovalutama, njihovim sadašnjim i budućim uticajima na ekonomiju, kao i značaju inovacija u uspehu start up-ova.

it space2

Seminar je humanitarnog kataktera i ulaz se "naplaćuje" u vidu slatkiša koji će biti donirani deci iz Zvečanske.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da na vreme obezbede svoje mesto putem online prijave, dok se više informacija o predstojećem događaju može pronaći na zvaničnoj Facebook stranici konferencije.

Možda te još zanima:

.

Ideje za uređenje doma na jednom mestu

Ako vamje dosadio postojeći enterijer doma ili planirate selidbu, a manjka vam ideja o uređenju, imamo sajt koji vam u…

.

Istražujte galaksiju

Ako se često uhvatite kako gledate u nebo, pitajući se ima li života tamo gore, kakav je i šta uopšte…

.

Mentalna higijena očas posla

Radoznalost vam je drugo ime i ne možete da se smirite ukoliko ne znate baš sve o svemu što vas…

.

Postani čuvar prašume

Ako ste veliki ljubitelj prirode, jedna od želja u bucket listi vam je da posetite prašume, onda je sajt Save…

.

Samouništavajuće poruke

Da li ste ikada želeli da pošaljete poverljive informacije u vašem radnom okruženju, porodici ili prijateljima, ali ste se plašili…

.

Važno je ko je šta rekao

Društvene mreže olakšavaju nalaženje uzora i stupanje u kontakt sa njima. Dok je pre samo deset godina bilo nezamislivo da…

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo