.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Tehnologija

Pazi koga špijuniraš na fejsu

19.12.2018.

Kad god kopamo po sadržajima na internetu za koje ne želimo da ih neko drugi vidi - iskoristimo najkorisniju opciju na svetu - Clear history. Ova opcija za Facebook ipak mora još malo da sačekate.

.

Iako je društvena mreža Facebook još u maju predstavila opciju Clear history, ona se još uvek nije pojavila.

Kako su iz ove komapnije naveli, do odlaganja je došlo usled tehničkih prepreka na koje su naišli tokom razvoja ove funkcije, te će ona za testiranje biti spremna tek od proleća naredne godine.

Facebook inače planira da skladišti podatke koji se pretražuju, tako što će ih razvrstavatii po segmentima. U pitanju su tri segmeta, među kojima su sajt, korisnikov lični ID i vreme posete.

Bazirano na datumu i vremenu umesto na individualnim korisnicima, Facebook će lako dodeliti istoriju specifičnim ljudima. Ovaj sistem skladištenja kreira se kako bi učinio Clear History relevantnim.

Obzirom na to da opcija kasni, savetujemo vam da makar do proleća pazite koga uhodite.

.
Korisnici Tvitera će od danas pored pojedinačnih profila moći da prate i teme koje ih zanimaju. 
.
Već neko vreme Instagram sprovodi testove skrivanja broja lajkova na postovima u sedam država širom sveta. To su Kanada, Irska,…
.
Prva autonomna dostavna vozila predstavio je Amazon, a nakon njega to je uradilo i nekoliko kompanija. Sada se još jedan tehnološki…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?