...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Lifestyle / Tehnologija

Oradio Snapchat LIVE na Love festu

02.08.2016.

Ekipa O radija ovog leta je ponovo na vodećim festivalima u zemlji i u regionu. Od četvrtka 4. avgusta, pa do subote 6. avgusta, ćete u našem programu moći da osetite deo atmosfere Love festa u Vrnjačkoj Banji, gde se priprema velika letnja žurka i nezaboravan provod. Za one koji neće biti na Love festu, ali i za one koji su tamo, najavljujemo još jedan Oradio Snapchat live pohod na festivalsku zabavu.

.

Ovde možete skenirati Oradio Snapchat kod

Snapchat nalog postao je jednan on najomiljenijih medija kojim se služi ekipa O radija. Na našem nalogu uživo smo snepovali već sa dva velika događaja, sa Exita i Sea Dance festivala.

Prema najavama organizatora Love fest će ove godine biti jedan od najatraktivnijih letnjih događaja, a osim bina koje će biti veće i bogate scenografijom koja ranije nije korišćena, posetioce očekuju i brojna iznenađenja.

Snapchat live će sa Love festa na O radio nalogu raditi naša novinarka Jasna Žugić. Prema njenim rečima, ona će se potruditi da svima koji su na festu da priliku da postave pitanja izvođačima, da pošalju poruku našim pratiocima ili da se jednostavno nasmeše, pošalju poljubac i ostave svoj snap username, kako bi ih zapratili neki novi zanimljivi ljudi.

jasna

Jasna se već priprema za Snapchat live

"Ja nisam nikada bila na ovom festivalu i zato želim da ga kroz Snapchat približim onima koji su u istoj situaciji kao i ja. Postoji i šansa da kao novinari zavirimo u backastage festa, pa bi to za naše pratioce mogli biti ekskluzivni snimci i šansa da vide ono što je na prvi pogled skriveno iza bina", najavila je Jasna.

Kao što ste već i navikli, Snapchat story svakog dana će počinjati u popodnevnim časovima, a na samom festivalu i u njegovoj okolini, moći ćete da pronađete i naše stikere sa Oradio snapchat kodom, kako biste nas lakše zapratili jednostavnim skeniranjem.

Oradio nalog lako je naći i pretragom username-a oradio.rtv, a i sam festival će imati svoj zvaničan nalog. Vidimo se od četvrtka na Snapchatu!  

M.L.


Možda te još zanima:

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

.

Snapchat pomaže da brže napraviš video klip

Možda nećete razmišljati kada sledeći put budete birali zvučni zapis za Snapchat video. Snap je uveo automatske funkcije zvukova koje vam pomažu…

.

Fejsbuk postao mreža za penzionere: Mladi beže glavom bez obzira

Generacija Z (rođeni između 1995. i 2010. godine) sve više koristi internet, ali se broj tinejdžera na Fejsbuku ubrzano smanjuje,…

.

Stories svuda, pa i na TikTok-u

Kako je popularnost TikToka počela vrtoglavo da raste, ostale mreže su požurile kopiraju ovu platformu. Stvari sada idu u drugom…

.

Snapchat: Nova opcija za bolje mentalno zdravlje

Snapchat lansirao je alatku za pretraživanje – Here For You – koja olakšava pronalaženje eksperata koji bi mogli da pomognu u teškim situacijama.

.

Novi filter na Snepčetu

Korinici Snepčeta imaju priliku da koriste novi filter pod nazivom „Time Machine“ koji omogućava da vide mlađu ili stariju verziju…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo