.
Trenutno
Bluegrass
 Jelena Mijatović
Lifestyle / Tehnologija

Oradio Snapchat LIVE na Love festu

02.08.2016.

Ekipa O radija ovog leta je ponovo na vodećim festivalima u zemlji i u regionu. Od četvrtka 4. avgusta, pa do subote 6. avgusta, ćete u našem programu moći da osetite deo atmosfere Love festa u Vrnjačkoj Banji, gde se priprema velika letnja žurka i nezaboravan provod. Za one koji neće biti na Love festu, ali i za one koji su tamo, najavljujemo još jedan Oradio Snapchat live pohod na festivalsku zabavu.

.

Ovde možete skenirati Oradio Snapchat kod

Snapchat nalog postao je jednan on najomiljenijih medija kojim se služi ekipa O radija. Na našem nalogu uživo smo snepovali već sa dva velika događaja, sa Exita i Sea Dance festivala.

Prema najavama organizatora Love fest će ove godine biti jedan od najatraktivnijih letnjih događaja, a osim bina koje će biti veće i bogate scenografijom koja ranije nije korišćena, posetioce očekuju i brojna iznenađenja.

Snapchat live će sa Love festa na O radio nalogu raditi naša novinarka Jasna Žugić. Prema njenim rečima, ona će se potruditi da svima koji su na festu da priliku da postave pitanja izvođačima, da pošalju poruku našim pratiocima ili da se jednostavno nasmeše, pošalju poljubac i ostave svoj snap username, kako bi ih zapratili neki novi zanimljivi ljudi.

jasna

Jasna se već priprema za Snapchat live

"Ja nisam nikada bila na ovom festivalu i zato želim da ga kroz Snapchat približim onima koji su u istoj situaciji kao i ja. Postoji i šansa da kao novinari zavirimo u backastage festa, pa bi to za naše pratioce mogli biti ekskluzivni snimci i šansa da vide ono što je na prvi pogled skriveno iza bina", najavila je Jasna.

Kao što ste već i navikli, Snapchat story svakog dana će počinjati u popodnevnim časovima, a na samom festivalu i u njegovoj okolini, moći ćete da pronađete i naše stikere sa Oradio snapchat kodom, kako biste nas lakše zapratili jednostavnim skeniranjem.

Oradio nalog lako je naći i pretragom username-a oradio.rtv, a i sam festival će imati svoj zvaničan nalog. Vidimo se od četvrtka na Snapchatu!  

M.L.


.
Na koliko naloga koristite iste šifre? Da li ste znali da je na 23 miliona naloga širom sveta koji su hakovani šifra bila "123456"?
.
Baza koja sadrži kontakt podatke miliona Instagram infulensera navodno je pronađena online. Kako piše TechCrunch, baza podataka…
.
Ako spadate u ljude koji 24 sata provode slušajući muziku, a posebno vam bitan kvalitet slušalica, kompanija Sony ima lepu vest.
Program
Kalendar događaja
Maj 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?