.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Tehnologija

Novi eksperiment Netflix-a

17.12.2018.

S obzirom na činjenicu da Netflix često testira nove ideje, nedavno su osmislili novi eksperiment. On podrazumeva pop up koji pretplatnicima omogućava da ponovo pogledaju određenu scenu.

.

Kako prenosi TechCrunch iz Netflixa su rekli da su na ovaj način želeli korisnicima da omoguće da na samo jedan klik vrate neki deo serije koji im se dopao.

Dodali su i da je u pitanju eksperiment, i da će u budućnosti odlučiti da li će ova opcija ostati ili ne, u zavisnosti od reakcija korisnika.

Ipak, kako se čini na osnovu dosadašnjih komentara korisnika, ovom opcijom nisu preterano oduševljeni, veliki broj ispitanika složio se da ih taj pop up samo ometa dok gledaju određeni sadržaj i da je ova funkcija potpuno nepotrebna.

Kompanija Netflix ponovo je oborila rekord kada je u pitanju gledanost, od kad su u novembru uveli aplikaciju za telefon. Na ovaj način došli su do godišnjeg porasta gledanosti koji trenutno iznosi 77 odsto.

.
Nakon što je Evropska komisija kaznila Google sa pet milijardi dolara zbog monopolskog ponašanja, ovaj tehnološki gigant pokušava…
.
Opisana kao "Netfliks za video igre", nova Gugl platforma za gejming "Stadija" mogla bi da potpuno promeni način na koji ljudi širom…
.
Objava neprofitne istraživačke kompanije OpenAI da su "naučili" mašinu da sastavi tekst koji je teško razlikovati od onog kojeg…
Program
Kalendar događaja
Mart 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Anketa

Da li biste učestvovali u akcijama prolećnog čišćenja životne sredine?