...
TRENUTNO10:00 - 11:00Pre podne na O radiju

Lifestyle / Tehnologija

Novi dizajn Windows ikonica

22.10.2019.

Iako verujemo da mnoge ljude ne dotiče kako izgledaju ikonice dokle god funkcionišu kako bi trebalo, ljubitelje estetike mogla bi da obraduje vest da pojavio dizajn novih ikonica za Windows 10X.

.

Iako je Microsoft  ikonice počeo da prerađuje još pre godinu dana, kompanija postepeno objavljuje poboljšani dizajn za Office alatke ili alatke koje su ugrađene u Windows 10.

Sada su se pojavile fotografije novih ikonica, otkrivajući dizajn koji će Microsoft koristiti za Windows 10X - kompanijin novi operativni sistem koji je zasnovan na Windowsu 10, ali je namenjen uređajima sa dva ekrana i sklopivim modelima, preneo je Benchmark.

Primena ovog dizajna očekuje se na ukupnom sistemskom nivou, u okviru Microsoftovog operativnog sistema i paketa aplikacija.

Možda te još zanima:

.

Igre uz koje smo odrasli

Za nas rođene devedesetih, ove "igre" su bile ulaznica u svet gejminga. Naravno da to nije ni Need for Speed…

.

Novi Windows bez Notepada, WordPada i Painta?

Notepad, WordPad i Paint su programi bez kojih ne možemo zamisliti Windows, ali Microsoft planira da od nove verzije svog…

.

Windows 10 najzastupljeniji

Prema analitičkoj kući NetMarketShare, najzastupljeniji operativni sistem na svetu je Windows 10 koga koristi 53,33 odstokorisnika.

.

Android pozivi na PC-ju?

Windows 10 Your Phone podrška za pozivanje je stigla i dostupna je korisnicima. Microsoft je objavio Windows 10 Insider Preview…

.

Sajt koji vas vraća na početke Windowsa

Ako spadate u onu grupu ljudi koji baš i nisu oduševljeni novim tehnologijama, želite na trenutak da budete mazohista i…

.

Outlook će sam pisati mejlove?

Microsoftov servis za primanje i slanje mejlova uskoro će dobiti nove opcije.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 11:00 Dnevna soba
  • 12:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo