...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Novi dizajn Windows ikonica

22.10.2019.

Iako verujemo da mnoge ljude ne dotiče kako izgledaju ikonice dokle god funkcionišu kako bi trebalo, ljubitelje estetike mogla bi da obraduje vest da pojavio dizajn novih ikonica za Windows 10X.

.

Iako je Microsoft  ikonice počeo da prerađuje još pre godinu dana, kompanija postepeno objavljuje poboljšani dizajn za Office alatke ili alatke koje su ugrađene u Windows 10.

Sada su se pojavile fotografije novih ikonica, otkrivajući dizajn koji će Microsoft koristiti za Windows 10X - kompanijin novi operativni sistem koji je zasnovan na Windowsu 10, ali je namenjen uređajima sa dva ekrana i sklopivim modelima, preneo je Benchmark.

Primena ovog dizajna očekuje se na ukupnom sistemskom nivou, u okviru Microsoftovog operativnog sistema i paketa aplikacija.

Možda te još zanima:

.

Ugašen projekat koji je Microsoft reklamirao "na sva zvona"

Microsoft više neće podržavati Windows Subsystem za Android, koji je omogućavao da Android aplikacije fluidno rade na Windowsu 11.

.

Linux jedini podržava dijagonalni način rada monitora

Prema rečima pojedinih developera, savršena rotacija monitora za razvoj softvera iznosi 22 stepena. Upravo to omogućava Linux.

.

Microsoft Copilot stiže na Android

Microsoftov alat Copilot, AI chatbot kompanije koji može da uradi sve, od pomoći u pisanju koda do nacrta marketinške e-pošte,…

.

Čuvajte se StripedFly malvera

Punih pet godina jedan malver ostao je neprimećen zarazivši za to vreme više od milion Windows i Linux sistema.

.

Microsoft izbacuje WordPad iz Windowsa

Aplikacija za uređivanje teksta, po funkcionalnostima na pola puta između Notepada i Worda, nestaće iz Windowsa 10 i 11 nakon…

.

Microsoft testira opciju stabilnijeg Windowsa

Microsoft testira rešenje koje će omogućiti da se izbegne potreba za potpunom reinstalacijom Windows operativnog sistema.

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo