...
TRENUTNO20:00 - 21:00Vaš DJ sat

Lifestyle / Tehnologija

Nova FIFA 17 u septembru

08.06.2016.

Godina 2016. je definitivno godina sporta! Osim letnje olimpijade i redovnih turnira, ljubitelji fudbala željno isčekuju petak, 10. jun - dan početka Evropskog prvenstva u fudbalu. Sportska godina prelila se u gaming svet, pa će tako i ljubitelji elektronskog fudbala, nakon uzbudljivog leta, imati čemu da se raduju i na jesen.

.

Naime, firma Electronic Arts je sada zvanično najavila da će novo izdanje fudbalske simulacije FIFA 17, biti objavljena 27. septembra. Upravo je FIFA franšiza postala jedna od vodećih i najomiljenijih kada je u pitanju gejming, a kako javlja Tehnopolis, veliki broj fanova već jedva čeka da vidi kako će izgledati najnoviji nastavak.
 
Igra će biti objavljena na više platformi, među kojima su Xbox One, PS4 i PC. Ipak, sjajna vest je i da će nova simulacija fudbala moći da se igra i na konzolama prethodne generacije, kao što su PlayStation 3 i Xbox 360.

Kompanija poručuje da je na pripremi novog nastavka fudbalske sage radila sa nekim od najboljih gejmera na svetu, kako bi gameplay bio što realniji. Igra će se oslanjati na Frostbite endžin koji koriste još neki naslovi EA kompanije, među kojima i PGA Tour i Battlefield.

Ipak, treba dodati da će verzija igre sa Frostbite endžinom biti dostupna samo na konzolama nove generacije i PC računarima.

Tizer za novu FIFA-u je svakako je dobar dodatak za predstojeće sportsko i fudbalsko leto, a možete ga pogledati ispod teksta.

M.L.

Tizer:



Možda te još zanima:

.

FIFA 23 je najprodavanija fudbalska igra ikada

Poslednja aktuelna igra FIFA postala je najprodavanija u serijalu, a prihodi od iste porasli su za 31% u odnosu na…

.

LGBT+ zajednica: Budite hrabri i uzvratite podršku

Iako je Svetsko prvenstvo u fudbalu tek počelo, već su ga obeležile razne kontroverze. Međunarodna asocijacija fudbalskih federacija, poznata po…

.

World Cup Fantasy - da se još malo nervirate...

Fantasy fudbal je postao sve popularniji u poslednje vreme, naročito kod ljubitelja Premijer lige. FIFA nam je za predstojeći Mondijal…

.

Netfliks izbacio dokumentarac o kriminalu i organizaciji Svetskog prvenstva

Novi dokumentarac "FIFA Uncovered" premijerno je prikazan pre nekoliko dana, a govori o svim dešavanjima u krovnoj kući fudbala koja…

.

FIFA 23: Kraj jedne ere

FIFA 23 će biti poslednja igra u serijalu koji je kompanija EA Sports pravila preko tri decenije. Biće to ambiciozan…

.

EA Sports napušta FIFA brend

FIFA 23 će biti poslednji naslov u popularnom serijalu fudbalskih igara. Posle tri decenije, partnerstvo između EA Sportsa i svetske…

  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Vaš DJ sat
  • 21:00 Music mix by Anja

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo