...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Lakši Tviter za pojedine korisnike

24.01.2019.

Iako nije baš preterana umetnost koristiti Tviter, ova platforma pojedinim korisnicima nudi još jednostavniji interfejs.

.

Redizajn ovog servisa su iz kompanije nagoveštavali i ranije, međutim do sada do tih izmena nije dolazilo. Postoje ipak stvari koje su se promenile i najviše se tiču preglednosti i dodavanja funkcija, ali nijedna izmena nije drastična.

Plaftorma Tviter na svom interfejsu je tri kolone koje su se pojavljivale do sada, smanjila je dve, kako bi korisnicima bila preglednija i izgledala jednostavnije. Pored toga, uvedene su prečice na tastaturi koje olakšavaju navigaciju i pomažu da se određene funkcije obave brže, a od nedavno postoji i taster za emotikone koji omogućava da se u tvitove dodaju smajliji i drugi elementi.

Tastera za izmenu poruka i dalje nema, a nema ni značajnijih promena koje su iz ove kompanije ranije najavili. Izmene i dalje nisu dostupne svim korisnicima, a još uvek se ne zna ni kada će biti.

Možda te još zanima:

.

Pretplata za nove korisnike društvene mreže X?

Novi korisnici društvene mreže X, ranije poznate kao Tviter, navodno će morati da plate skromnu cifru ukoliko žele da objavljuju…

.

Vrednost bivšeg Tvitera opala za 70 odsto otkako je vlasnik Mask

Vrednost platforme X (nekadašnjeg Tvitera) opala je za 71 odsto od kada je taj društveni medij kupio američki milijarder Ilon Mask, objavila je američka multinacionalna…

.

Platforma X testira naplatu godišnje pretplate za nove naloge

Testiranje se trenutno sprovodi na Novom Zelandu i Filipinima.

.

Microsoft napravio Xbox kontroler sa mirisom pice

Microsoft je dizajnirao prilagođene TMNT Xbox kontrolere koji imaju difuzer mirisa vezan pozadi u obliku parčeta pice. 

.

Twitter počinje sa plaćanjem kreatorima

Twitter je zvanično pokrenuo program za deljenje prihoda od oglasa s kreatorima sadržaja. Ova inicijativa, koju je Ilon Mask najavio ranije…

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo