.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Tehnologija

Lakši Tviter za pojedine korisnike

24.01.2019.

Iako nije baš preterana umetnost koristiti Tviter, ova platforma pojedinim korisnicima nudi još jednostavniji interfejs.

.

Redizajn ovog servisa su iz kompanije nagoveštavali i ranije, međutim do sada do tih izmena nije dolazilo. Postoje ipak stvari koje su se promenile i najviše se tiču preglednosti i dodavanja funkcija, ali nijedna izmena nije drastična.

Plaftorma Tviter na svom interfejsu je tri kolone koje su se pojavljivale do sada, smanjila je dve, kako bi korisnicima bila preglednija i izgledala jednostavnije. Pored toga, uvedene su prečice na tastaturi koje olakšavaju navigaciju i pomažu da se određene funkcije obave brže, a od nedavno postoji i taster za emotikone koji omogućava da se u tvitove dodaju smajliji i drugi elementi.

Tastera za izmenu poruka i dalje nema, a nema ni značajnijih promena koje su iz ove kompanije ranije najavili. Izmene i dalje nisu dostupne svim korisnicima, a još uvek se ne zna ni kada će biti.

.
Iako smo pomalo svi zaboravili da Skajp postoji, od kako smo počeli da koristimo Viber za komunikaciju sa ljudima u drugim zemljama,…
.
Fejsbuk i Instagram ne služe samo za skupljanje lajkova, a Jutjub nije samo za slušanje muzike. Činjenica je da ih velika većina…
.
Ponuda je postavljena na Dream Market prodavnici, uz napomenu da se radi o ukupno 617 miliona naloga, a cena je 20.000 USD (u Bitcoinima).
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?