...
TRENUTNO13:00 - 13:10Pre podne na O radiju

Lifestyle / Tehnologija

Koja serija je najgledanija na Netfliksu?

01.11.2019.

Kada je Netflix najavio da serija Friends napušta tu platformu krajem 2018. godine, obožavaoci su požurili da je pogledaju po prvi, ili po ko zna koji put, a mnogi su pretili da će ukinuti svoje naloge ukoliko serija ne bude ostala. Zbog toga je Netflix izdvojio još 100 miliona dolara kako bi serija ostala još godinu dana. Iako je ova serija očigledno podržana od strane brojnih korisnika, ona ipak nije najgledanija na Netfliksu.

.

Prema rezultatima koje je objavio Wall Street Journal, Friends su do kraja 2018 generisali 31,8 milijardi minuta koje su korisnici proveli uz ovu seriju, ali to ipak nije dovoljno da bude na vrhu liste, budući da je jedna druga serija otišla još dalje. The Office je tokom iste godine generisala čak 45,8 milijardi minuta, što je čini najgledanijom na platformi.

Serija na platformi neće ostati još dugo (što za srpske korisnike ne znači mnogo, jer je Netflix u njihovoj oblasti nije prikazivao), budući da je NBC u julu najavio da seriju seli na sopstveni streaming servis. To ipak ne znači da odlazi odmah, već da na Netflix-u ostaje do januara 2021. godine, prenosi Cheat Sheet. 

Kreatori serije The Office tvrde da na toliku gledanost utiče to što gledaoci mogu da se prepoznaju u glavnim junacima, a neki likovi su toliko univerzalni da privlače sve generacije gledalaca.

Možda te još zanima:

.

Hešteg za smeh

Pokušali smo da pronađemo deset osoba koji ne vole seriju Prijatelji. Nismo uspeli. Još kada se ova serija spoji sa…

.

Žensko stripovedanje

Inspirativne ilustracije/radove Sonje Bajić upoznali smo kroz njen blog "Kakva ženska". Ove godine, konačno nam se ukazala prilika da vidimo…

.

Isključite predlaganje prijatelja na Fejsu

Facebook svojim korisnicima redovno nudi opciju "Suggested Friends" (Predloženi prijatelji) koja radi na sistemu povezivanja vaših prijatelja sa Facebooka. Među…

.

Hejtujte prijatelje na sajtu za hejtovanje

Ako biste probali nešto drugačije od hejtovanja i ogovaranja face2face, a da oni koje ogovarate to ne saznaju, ili da…

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

.

Netflix je funkciju prenosa profila nadogradio korisnom opcijom

Popularni striming servis Netflix ažurirao je svoju funkciju prenosa, odnosno transfera profila, kako bi se omogućio prenos na postojeći nalog…

  • 12:30 Album nedelje
  • 12:45 Lampica
  • 13:00 Pre podne na O radiju
  • 13:10 Vredi pročitati
  • 13:20 Tehnologija

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo