.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Tehnologija

Google Maps omogućio kreiranje javnih događaja

25.03.2019.

Google Maps je koristan kada se traga za lokalnim barom, restoranom i drugim javnim mestima, a od skoro je u okviru ove platforme omogućeno i kreiranje javnih događaja. Pomoću ove novine, korisnici mogu da pruže informacije o onome što se događa u njihovoj blizini.

.

Ova opcija je omogućena nekim korisnicma, pa se spekuliše da bi i u budućnosti mogla da bude ograničena na lokalne organizacije i vodiče koji imaju licencu.

Pored toga, postoje naznake da ova opcija neće biti dostupna u nekim oblastima, te će korisnici u nekim delovima sveta biti uskraćeni za ovo iskustvo. Kako prenosi Ubergizmo, eksperti ističu da se i pored toga što slične opcije postoje i na drugim platformama, radi o korisnoj funkciji koja bi korisnike mogla da obaveštava o značajnim događajima u okruženju.

Čini se da je opcija još uvek u fazi testiranja, budući da oni koji su je isprobali svedoče o tome da se dodavanje događaja ne događa odmah, u proseku se čeka jedan sat kako bi se kreirani događaj pojavio.

.
Kineski AI startap Megvii koji vladu te zemlje snabdeva AI softverom za prepoznavanje lica koji se koristi za praćenje građana,…
.
Ako do sada još uvek niste prešli na Windows koji nije sedmica, pravo je vreme da to učinite u narednih šest meseci.
.
Kako su reklame počele da zauzimaju velik prostor kada je u pitanju Google pretraživanje, ova kompanija mogla bi da povuče potez…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?