.
Trenutno
Music mix
Lifestyle / Tehnologija

Fortnite ostao bez jedne od najpopularnijih oblasti

06.05.2019.

Ma koliko Epic Games voleo da eksperimentiše sa teritorijama na Fortnite mapi, oblast Tilted Towers, jedna od omiljenih tački za spuštanje igrača, biće ukinuta nakon odluke developera.

.

Kako prenosi Engadget, Tilted Towers je uništena, te je urbana virtuelna oblast nakon toga ostala neprepoznatljiva. Drugim rečima, milioni igrača će od sada morati da promene svoj stil igranja, budući da Tilted više nije opcija za spuštanje, pa prednost koju su igrači dobijali nakon što se spuste na ovaj deo teritorije više nije u igri.

Nakon što je ova oblast nestala, otključane su neke stare opcije. Nova promena je u skladu sa običajem kompanije da se u igri stalno nešto menja, a kako bi ostala sveža i zadržala ogromnu bazu igrača. Ipak, radi se o promeni koja je rizičnija nego prethodne, što ukazuje na to da je Epic voljan da preduzima određene rizike kako bi privukao nove i stimulisao stare igrače.

.
LinkedIn uvodi novu opciju - Skills Assessment kvizove za procenu veština. Kratki, standardizovani testovi omogućiće vam da dokažete…
.
Nije problem pronaći video. Problem je pronaći jedan kratak deo video snimka koji traje više od 2 minuta. Rešenje izgleda stiže.
.
Niko ko koristi Viber za komunikaciju ne može baš da odoli preslatkim stikerima. Ono što je međutim još bolje, jeste da će ti…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?