...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Sport

Sedmi Ignite posvećen preduzetništvu u sportu

11.09.2017.

Sedmi Ignite događaj održava se u sredu, 27. septembra na Cafe brodu Zeppelin, pod sloganom "Šampioni koji su ostali šampioni", a tema o kojoj će biti reči je preduzetništvo u sportu.

.

Publika će imati prilike da čuje iskustva naših uspešnih sportista koji su se nakon završetka sportske karijere osmelili da uđu u preduzetničke vode, kao i iskustva ljudi koji su svoje znanje i iskustvo iz nekih sportskih disciplina iskoristili kako bi uspešno pokrenuli i razvili sopstveni posao.

Među njima su Nataša Anđelić, naša sugrađanka, poznata po uspešnoj košarkaškoj karijeri koja je trajala više od 20 godina. Zahvaljujući brojnim angažmanima van Srbije, Nataša je naučila nekoliko svetskih jezika i upoznala veliki broj interesantnih ljudi, a danas je licencirani FIBA agent koji pomaže drugima u sportu i životu da steknu iskustva van granica svoje zemlje.

Sanja Lauš je sa svojim suprugom pokrenula privatni porodični posao Ranč "Dobro prase" u Ledincima, u kome je spojila ljubavi prema deci, zdravoj ishrani, planinarenju, prirodi i konjima, a pored nje, na sedmom Ignite-u govoriće i Dejan Vlaški, jedan od osnivača prve ekološke kurirske službe sa licencom u Srbiji - "Eko Kurir". 

Detaljne informacije o ovim i ostalim govornicima nalaze se na Fejsbuk stranici događaja, a ulaz je besplatan.

Ignite Novi Sad deo je globalnog Ignite pokreta koji podrazumeva održavanje brzih i kratkih prezentacija sa ciljem da inspirišu i predstave nove ideje publici u neformalnom okruženju. Ignite je, kao pokret, odnosno događaj, prvi put održan u Sijetlu 2006. godine i ubrzo je postao internacionalni fenomen.

Danas se ovaj brz i dinamičan način prezentovanja ideja praktikuje u više od 100 gradova širom sveta po istim jednostavnim pravilima: svako ima pravo da se prijavi kao učesnik Ignite-a, prezentacije traju po 5 minuta i svaka se sastoji od 20 PowerPoint slajdova. Slajdovi se automatski smenjuju na svakih 15 sekundi, a prezenter nema kontrolu nad menjanjem slajdova.

J. Z. 

Možda te još zanima:

.

Ignite: Prvo pismo iz inostranstva, stiglo nam je 1995. iz Novog Sada

Kalifornijski melodik hardkor bend Ignite nastupa prvog dana EXIT- a na Explosive Stage-u. Iza njih su višedecenijska karijera, sedam studijskih…

.

Vredi pročitati: "Visoko podignite krovnu gredu tesari"

Mladi novosadski reditelj Petar Jovanović preporučio nam je knjigu poznatog američkog pisca Džeroma Dejvida Selindžera, tačnije njegovu novelu koja stiže…

.

Ignite veče posvećeno smehu, satiri i zabavi

Šesto Ignite veče u Novom Sadu održava se u ponedeljak, 22. maja, u 19 časova na brodu "Zeppelin", a ovoga…

.

Ignite: O životu kod nas i u inostranstvu

Peti Ignite događaj zakazan je za sredu 15. marta, a ovaj put održava se pod sloganom "Should I stay or…

.

Četvrti Ignite Novi Sad: kako od hobija napraviti biznis

Ako imate neki hobi kome ste strastveno posvećeni, od koga biste mogli i da zaradite, ali ne znate kako se…

.

Besplatna konferencija za studente "Ja, preduzetnik"

U MTS Dvorani će 4. maja biti održana konferencija pod nazivom "Ja, preduzetnik - studentima". Konferencija ima za cilj da…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo