.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle

Recepti za ono što imate u frižideru

15.02.2015.

 Pod pretpostavkom da ste student, i da pored margarina, eventualno imate so, hleb i jaja, ovaj sajt je izbacio desetak sjajnih recepata sa kojima možete dobro da se najedete. Jedan od tih recepata je i jaje na oko na tost hlebu sa margarinom, koji možete pogledati ovde.

.

   U slučaju nedostatka kreativnosti ali i praznog frižidera spas dolazi sa  interneta. Na sajtu http://myfridgefood.com/ možete pronaći recept za apsolutno sve moguće sastojke koje sigurno imate uvek u frižideru. Sajt nudi da kliknete na sastojke koje imate, na osnovu čega se generišu svi recepti koji to imaju u sastavu.

    Pod pretpostavkom da ste student, i da pored margarina, eventualno imate so, hleb i jaja, ovaj sajt je izbacio desetak sjajnih recepata sa kojima možete dobro da se najedete. Jedan od tih recepata je i jaje na oko na tost hlebu sa margarinom, koji možete pogledati ovde.

    Sajt nudi da sve te recepte sačuvate, a pored toga mogu se pronaći i saveti kako da se trikovima bolje snalazite u kuhinji. 

 

N.Š

.
Volite da istražujete o zvezdama? Imamo aplikaciju za vas. 
.
Twitter nadgledanje direktnih poruka pomera korak dalje, tako što će poruke koje sadrže sumnjive reči biti slate u sekciju "additional…
.
Ako spadate u onu grupu ljudi koji baš i nisu oduševljeni novim tehnologijama, želite na trenutak da budete mazohista i vratite…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?