.
Trenutno
Music mix
Lifestyle

Recepti za ono što imate u frižideru

15.02.2015.

 Pod pretpostavkom da ste student, i da pored margarina, eventualno imate so, hleb i jaja, ovaj sajt je izbacio desetak sjajnih recepata sa kojima možete dobro da se najedete. Jedan od tih recepata je i jaje na oko na tost hlebu sa margarinom, koji možete pogledati ovde.

.

   U slučaju nedostatka kreativnosti ali i praznog frižidera spas dolazi sa  interneta. Na sajtu http://myfridgefood.com/ možete pronaći recept za apsolutno sve moguće sastojke koje sigurno imate uvek u frižideru. Sajt nudi da kliknete na sastojke koje imate, na osnovu čega se generišu svi recepti koji to imaju u sastavu.

    Pod pretpostavkom da ste student, i da pored margarina, eventualno imate so, hleb i jaja, ovaj sajt je izbacio desetak sjajnih recepata sa kojima možete dobro da se najedete. Jedan od tih recepata je i jaje na oko na tost hlebu sa margarinom, koji možete pogledati ovde.

    Sajt nudi da sve te recepte sačuvate, a pored toga mogu se pronaći i saveti kako da se trikovima bolje snalazite u kuhinji. 

 

N.Š

.
Ako već neko vreme planirate da odete iz Srbije, a niste baš sigurni kako bi vam život izgledao na nekom drugom mestu i koliko…
.
Instagram bi svojim korisnicima uskoro mogao da ponudi više sigurnosti, posebno u slučajevima kada izgube kontrolu nad svojim nalozima. 
.
Tek polovina korisnika interneta, obezbeđuje se prilikom "onlajn" kupovine, a tri četvrtine se izjašnjava da ne vidi sebe kao metu…
Program
Kalendar događaja
Jun 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?