.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Putovanja

Sanjarenje na sajtu iFly Magazina

11.05.2016.

Povodom 50. online izdanja iFly Magazina avio komapnije KLM, na adresi iFly50.com sada je dostupan pravi praznik za oči. Povodom jubileja, kompanija je na neobično lep način opisala 50 destinacija, kao 50 razloga da se podsetimo zašto je važno da što više putujemo.

.

Kako se navodi na sajtu kompanije, oni su pažljivo odabrali 50 destinacija za sanjarenje i uživanje, od bučnih i velikih gradova, do pustih plaža i kolosalnih planina. Osim svetski poznatih mesta kao što su Rio De Ženeiro, Njujork ili San Francisko, na spisku su i grad Zadar u Hrvatskoj i Mostar u Bosni i Hercegovini.

Destinacije su prikazane fotografijama visoke rezolucije, a postoje i one koje nude 360 view. Kada dugo držiš space dirku, učitava se detaljan info o lokaciji sa slike, sa dodatnim fotografijama i tekstom. U nekim slučajevima, space taster vas vodi ka prelepim video snimcima, recimo Golden Gate mosta u San Francisku, koji je u jutarnjim časovima gotovo potpuno obavijen maglom i vidi mu se samo vrh.

Takođe, jedan od lepših momenata je slika surfera na Havajima, a klikom na spejs otvara se neverovatan vazušni snimak velike grupe koja u sumrak jaše talase.

Za sve posetioce ovog sajta, KLM je obezbedio i šansu da učestvuju u nagradnoj igri. Potrebno je da od 50, lajkujete pet fotki koje su po vašem mišljenju najlepše ili iz nekog ličnog razloga vama najzanimljivije. Tako možete da osvojite putvanje na jedno od mesta koje ste lajkovali, a informaciju o eventualnoj nagradi dobićete na svoj mail.

U pozadini se čuje umirijuća muzika za odmor i sanjarenje, a naravno KLM nije propustio priliku da u ovom projektu koji oduzima dah reklamira i svoje usluge letenja. No, broj ubačenih stranica sa reklamama zanemarljiv u odnosnu na lepotu fotografija koje su ponodudili.

M.L.

.
Istina je da Google Street View pruža 3D doživljaj planete, ali ako ne znate gde da odete, postoji jedan sajt koji će vas teleportovati…
.
More i evropski gradovi sa bogatom istorijom uvek su prvi na listi poželjnih destinacija za godišnji odmor, ali, nažalost, prvi…
.
Do godišnjih odmora ostalo je još dva meseca rada, ali ona slatka uvertira kreće za koji dan. Prvomajske praznike ljudi vole da…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?