...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Lifestyle / Putovanja

Sanjarenje na sajtu iFly Magazina

11.05.2016.

Povodom 50. online izdanja iFly Magazina avio komapnije KLM, na adresi iFly50.com sada je dostupan pravi praznik za oči. Povodom jubileja, kompanija je na neobično lep način opisala 50 destinacija, kao 50 razloga da se podsetimo zašto je važno da što više putujemo.

.

Kako se navodi na sajtu kompanije, oni su pažljivo odabrali 50 destinacija za sanjarenje i uživanje, od bučnih i velikih gradova, do pustih plaža i kolosalnih planina. Osim svetski poznatih mesta kao što su Rio De Ženeiro, Njujork ili San Francisko, na spisku su i grad Zadar u Hrvatskoj i Mostar u Bosni i Hercegovini.

Destinacije su prikazane fotografijama visoke rezolucije, a postoje i one koje nude 360 view. Kada dugo držiš space dirku, učitava se detaljan info o lokaciji sa slike, sa dodatnim fotografijama i tekstom. U nekim slučajevima, space taster vas vodi ka prelepim video snimcima, recimo Golden Gate mosta u San Francisku, koji je u jutarnjim časovima gotovo potpuno obavijen maglom i vidi mu se samo vrh.

Takođe, jedan od lepših momenata je slika surfera na Havajima, a klikom na spejs otvara se neverovatan vazušni snimak velike grupe koja u sumrak jaše talase.

Za sve posetioce ovog sajta, KLM je obezbedio i šansu da učestvuju u nagradnoj igri. Potrebno je da od 50, lajkujete pet fotki koje su po vašem mišljenju najlepše ili iz nekog ličnog razloga vama najzanimljivije. Tako možete da osvojite putvanje na jedno od mesta koje ste lajkovali, a informaciju o eventualnoj nagradi dobićete na svoj mail.

U pozadini se čuje umirijuća muzika za odmor i sanjarenje, a naravno KLM nije propustio priliku da u ovom projektu koji oduzima dah reklamira i svoje usluge letenja. No, broj ubačenih stranica sa reklamama zanemarljiv u odnosnu na lepotu fotografija koje su ponodudili.

M.L.

Možda te još zanima:

.

Let na održivo sintetičko gorivo – prvi put u istoriji

Aviokompanija KLM je, zahvaljujući saradnji sa Šelom i holandskim Ministarstvom infrastrukture i upravljanja vodama, realizovala prvi komercijalni putnički let na…

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

.

Obiđite Srbiju za Prvi maj i Uskrs

Ako nas vreme ne prevari, kao što je to čest običaj za 1. maj, mogli bi ovo biti stvarno dobri…

.

Kina uklanja strane mrežne čipove do 2027.

Kina pokušava da eliminiše čipove strane proizvodnje do 2027. godine.

.

Veštačka inteligencija misli da ima dete

Sajt 404 Media izveštava o neobičnoj situaciji kada je u pitanju veštačka inteligencija, a u glavnoj ulozi se našao Metin…

.

Štampana ljudska krv za bolje lečenje teških bolesti

Jedan biotehnološki startap ima neobičnu zamisao - 3D štampanje ljudske krvi, kako bi se pravili bolji lekovi za retke ili…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo