.
Trenutno
Škripa
 Dušan Majkić
Lifestyle / Putovanja

Sanjarenje na sajtu iFly Magazina

11.05.2016.

Povodom 50. online izdanja iFly Magazina avio komapnije KLM, na adresi iFly50.com sada je dostupan pravi praznik za oči. Povodom jubileja, kompanija je na neobično lep način opisala 50 destinacija, kao 50 razloga da se podsetimo zašto je važno da što više putujemo.

.

Kako se navodi na sajtu kompanije, oni su pažljivo odabrali 50 destinacija za sanjarenje i uživanje, od bučnih i velikih gradova, do pustih plaža i kolosalnih planina. Osim svetski poznatih mesta kao što su Rio De Ženeiro, Njujork ili San Francisko, na spisku su i grad Zadar u Hrvatskoj i Mostar u Bosni i Hercegovini.

Destinacije su prikazane fotografijama visoke rezolucije, a postoje i one koje nude 360 view. Kada dugo držiš space dirku, učitava se detaljan info o lokaciji sa slike, sa dodatnim fotografijama i tekstom. U nekim slučajevima, space taster vas vodi ka prelepim video snimcima, recimo Golden Gate mosta u San Francisku, koji je u jutarnjim časovima gotovo potpuno obavijen maglom i vidi mu se samo vrh.

Takođe, jedan od lepših momenata je slika surfera na Havajima, a klikom na spejs otvara se neverovatan vazušni snimak velike grupe koja u sumrak jaše talase.

Za sve posetioce ovog sajta, KLM je obezbedio i šansu da učestvuju u nagradnoj igri. Potrebno je da od 50, lajkujete pet fotki koje su po vašem mišljenju najlepše ili iz nekog ličnog razloga vama najzanimljivije. Tako možete da osvojite putvanje na jedno od mesta koje ste lajkovali, a informaciju o eventualnoj nagradi dobićete na svoj mail.

U pozadini se čuje umirijuća muzika za odmor i sanjarenje, a naravno KLM nije propustio priliku da u ovom projektu koji oduzima dah reklamira i svoje usluge letenja. No, broj ubačenih stranica sa reklamama zanemarljiv u odnosnu na lepotu fotografija koje su ponodudili.

M.L.

.
"Lagana vožnja dobrim putem, kroz prirodne lepote u potrazi za savršenim danom, ima neku magičnu moć nad čovekom". Borivoje Buca…
.
Allemansratten ili "pravo svakog čoveka" je reč koju Švedska ima u svom zakonu, a odnosi se na pravo svakog čoveka da luta Švedskom…
.
Na internetu postoji veliki broj lokacija na kojima možete dobiti savete za dobar bekpeking, tj. putovanje samo s rancem na leđima.…
Program
Kalendar događaja
Februar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
    
Anketa

Da li čitate elektronske knjige?