...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Lifestyle

Prvi festival društvenih igara "Gaming opeNS"

13.11.2017.

Prvi "Gaming opeNS" u Novom Sadu održava se od 1. do 3. decembra na pet lokacija u širem centru grada. Ideja "Gaming OpeNSa" je da se u jednom vikendu, čitava "gaming" industrija i sve što je prati, otvori ka široj javnosti jer kako organizatori navode, Novi Sad je grad sa najrazvijenijom supkulturom igrača i ljubitelja društvenih i elektronskih igara u Srbiji. 

.

Udruženja i igrački klubovi organizovaće turnire, tribine i ture sa vodičima za sve Novosađane, na različitim lokacijama, među kojima su klub društvenih igara "Gaming centar" i e-sports klub "LvLUp".

Klub društvenih igara "Gaming centar" pružiće priliku posetiocima da se oprobaju u nekoj od brojnih igara, ali će biti organizovani i turniri profesionalaca u najatraktivnijim igrama, koji po pravilu izazivaju veliko interesovanje. Sličan koncept zamišljen je i na drugoj lokaciji, e-sports klubu "LvLUp", gde će biti organizovan i turnir sa nagradama. Oni koji obiđu sve lokacije, osim igre i zabave, biće i nagrađeni.

Organizatori iz tima OPENS-a ističu da ovakve manifestacije pružaju građanima, a posebno mladima, priliku da kroz društvene igre razvijaju logičko razmišljanje, planiranje, kreativnost, saradnju i koordinaciju sa drugim igračima, istovremeno se zabavljajući.

J. Z. 

Možda te još zanima:

.

Društvene igre preko mreže

Do sada ste sigurno po nekoliko puta prešli sve društvene igre koje imate. Možda su vam dosadili i ukućani kao…

.

Društvene igre - idealna kućna zabava

Među najprodavanijim artiklima na Amazonu u proteklih mesec dana dominiraju društvene igre i slagalice, objavio je nedavno američki CNBC. Ovo…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

.

Obiđite Srbiju za Prvi maj i Uskrs

Ako nas vreme ne prevari, kao što je to čest običaj za 1. maj, mogli bi ovo biti stvarno dobri…

.

Kina uklanja strane mrežne čipove do 2027.

Kina pokušava da eliminiše čipove strane proizvodnje do 2027. godine.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo