...
TRENUTNO19:00 - 21:00Popodne na O radiju

Lifestyle / Humor

Simpsons škola seksa

22.12.2014.

   Za sve one koji su odrasli u devedesetim godinama (a i ranije i kasnije), Simpsonovi nisu bili samo urnebesno smešna porodica, nego i podosta edukativna familija. Unapredili su, na primer, naše znanje o pop kulturi jer realno, kako bi inače devetogodišnjak znao za Građanina Kejna ili Stenlija Kjubrika?! Ali, pored toga Simpsonovi su prepuni i seksualnih konotacija koje baš i nismo ispratili kao klinci. Ponavljajući gradivo evo šta izdvajam od 1-11 sezone.

.

1. Klovn Krasti

Čak i kao malci znali smo da je nešto čudno sa Krastijem, prljavije nego li sa ostalim likovima. I nismo shvatali sve šale. One proste. Recimo: "This guy walks into a bar and takes out a tiny piano and a twelve-inch pianist. Oh no, wait! I can't tell that one!"  Draga devetogodišnja ja, dobrodošla u perverzni kutak najvoljenije Američke porodice. 

2. Smiters i mornari

Čak i kao predpubertetske neznalice shvatili smo u čemu je caka sa Smitersom. Pa je tako jedan od genijalnih primera u epizodi Treehouse of horror, kada Mr. Brns priupita Smitersa za mišljenje o tome što je Mardž na brodu prepunom mornara. Smiters mu odgovori : "I think women and sea-men don't mix.

Ahaaaaaaa, u tome je fora...

3. Homer

Prvi Homerov susret sa seksom bio je u Zoološkom vrtu, videvši dva majmuna u akciji a tada mu je čuvar objasnio o čemu se radi. Preneražen scenom Homer je zabrinut povikao: "Zookeeper! Zookeeper! Those monkeys are killing each other!"  Čuvar je mu je tada šapnuo ( a to možete čuti ako paaaažljivo slušate) :"They're having sex." Homerova faca je neprocenjiva, a verujem i mnogih od nas kada smo shvatili o čemu se radi.

4. Zečiji vodič do znate već čega

Ovo je verovatno prvi seksualni vodič sa kojim sam se susrela, i to crtani, zečiji. Odgovorio je on na mnoga pitanja o tome zašto pobogu imam bubuljice i krzno tamo gde mu mesto nije (bar tako mislih). Ali, učiteljica Krabapl je to gledala mnogo manje entuzijastično nego što sam ja. Njena reakcija: "She's faking it" tek danas dobija tužno ali istinito značenje.


http://1.media.collegehumor.cvcdn.com/70/79/8ef02d3b8fc4322bb0ecc323209dda77.gifJ.M.

Možda te još zanima:

.

Da li znate gde je Senjac?

Slovačka, iako nam je veoma blizu, kao i Austrija, nije stekla toliku popularnost u našoj zemlji. Retko koji stanovnik Srbije…

.

City Jam za vikend u Novom Sadu

Ostalo je još pet dana do petog City Jam takmičenja. Prvog februara u 18 časova posetioci će moći da vide…

.

Stigla je zamena za Vine

Vine je nestao sa internet neba pre nekoliko godina, a ako su vam nedostajali kratki video snimci od šest sekundi…

.

Stiže AirDrop za Andorid?

Prebacivanje fajla sa jednog telefona na drugi može postati puno jednostavnije. Ranije smo koristili Infrared, pa smo prešli na Bluetooth,…

.

Vežbaj kod kuće

Ako ste odlučili da vežbate kod kuće, zaista morate da se potrudite da budete redovni sa treninzima. Zbog toga imamo…

  • 17:00 Popodne na O radiju
  • 18:00 O tome se priča
  • 19:00 Popodne na O radiju
  • 21:00 Vaš DJ sat
  • 22:00 Muzički kalendar

Kalendar događaja

Januar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo