...
TRENUTNO20:00 - 21:00Vaš DJ sat

Lifestyle / Humor

Simpsons škola seksa

22.12.2014.

   Za sve one koji su odrasli u devedesetim godinama (a i ranije i kasnije), Simpsonovi nisu bili samo urnebesno smešna porodica, nego i podosta edukativna familija. Unapredili su, na primer, naše znanje o pop kulturi jer realno, kako bi inače devetogodišnjak znao za Građanina Kejna ili Stenlija Kjubrika?! Ali, pored toga Simpsonovi su prepuni i seksualnih konotacija koje baš i nismo ispratili kao klinci. Ponavljajući gradivo evo šta izdvajam od 1-11 sezone.

.

1. Klovn Krasti

Čak i kao malci znali smo da je nešto čudno sa Krastijem, prljavije nego li sa ostalim likovima. I nismo shvatali sve šale. One proste. Recimo: "This guy walks into a bar and takes out a tiny piano and a twelve-inch pianist. Oh no, wait! I can't tell that one!"  Draga devetogodišnja ja, dobrodošla u perverzni kutak najvoljenije Američke porodice. 

2. Smiters i mornari

Čak i kao predpubertetske neznalice shvatili smo u čemu je caka sa Smitersom. Pa je tako jedan od genijalnih primera u epizodi Treehouse of horror, kada Mr. Brns priupita Smitersa za mišljenje o tome što je Mardž na brodu prepunom mornara. Smiters mu odgovori : "I think women and sea-men don't mix.

Ahaaaaaaa, u tome je fora...

3. Homer

Prvi Homerov susret sa seksom bio je u Zoološkom vrtu, videvši dva majmuna u akciji a tada mu je čuvar objasnio o čemu se radi. Preneražen scenom Homer je zabrinut povikao: "Zookeeper! Zookeeper! Those monkeys are killing each other!"  Čuvar je mu je tada šapnuo ( a to možete čuti ako paaaažljivo slušate) :"They're having sex." Homerova faca je neprocenjiva, a verujem i mnogih od nas kada smo shvatili o čemu se radi.

4. Zečiji vodič do znate već čega

Ovo je verovatno prvi seksualni vodič sa kojim sam se susrela, i to crtani, zečiji. Odgovorio je on na mnoga pitanja o tome zašto pobogu imam bubuljice i krzno tamo gde mu mesto nije (bar tako mislih). Ali, učiteljica Krabapl je to gledala mnogo manje entuzijastično nego što sam ja. Njena reakcija: "She's faking it" tek danas dobija tužno ali istinito značenje.


http://1.media.collegehumor.cvcdn.com/70/79/8ef02d3b8fc4322bb0ecc323209dda77.gif



J.M.

Možda te još zanima:

.

The Simpsons Hit and Run: Igra koje se rado sećamo

Iako je prošlo skoro dve decenije od kako se pojavila igra "The Simpsons: Hit and Run" onima koji su je…

.

Tik-tok neće biti prodat, navode kineski vlasnici

Kompanija "Bajtdens", u čijem vlasništvu se nalazi Tik-tok, saopštila je da ne namerava da prodaje tu društvenu mrežu nakon što…

.

Google otpušta one koji su protiv "Projekta Nimbus"

Google je otpustio 28 zaposlenih koji su učestvovali u protestima protiv "Projekta Nimbus", odnosno, ugovora sa izraelskom vladom i vojskom…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Vaš DJ sat
  • 21:00 Music mix by Anja

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo