...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Humor

Ničim izazvani najfrajeri novosadskih svirki

05.04.2015.

Kako izgleda klub prepun pretežno devojkama, u kom se svaka pesma zna od reči do reči, novinarke O radija su morale da saznaju na licu mesta na svirci benda "Ničim Izazvan“ u novoj "Utopiji“. Da su devojke pretežno na svirkama ovih talentovanih gorostasa nije bilo iznenađujuće, kao ni odgovori zbog čega su tu.

.

"I nije ti jasno zašto baš tebe hvatam za ruku i vrtim te u ovaj tango od reči te uvlačim, i buniš se...“ No devojke se na njihov tango reči sinoć definitivno nisu bunile. Ne skidajući pogled, njihale su se uz nove pesme ničim izazvanih sa najavljenog drugog albuma.

Jednako dozivajući pevače Borisa i Bojana, momke koji na prvom frontu devojke vode na putovanje beskrajnih nežnih džentlmena, vikale su i one još u srednjoj školi i one koje glasno dočekuju pesmu Trideset, (dok neke tiho dodaju "i kusur"), sve jednako u glas.

Ničim izazvani momci su novosadske devojke pohvalili rečima da su do sada stvorile neviđenu atmosferu, a one su uzvratile tako što su, uprkos pretoploj "Utopiji", ostale do kraja. Ali kakve to devojke dolaze na njihove svirke? Zbog čega dolaze sa momcima ili zašto momci dolaze sami, sviđa li im se što su okruženi samo ženama?

Prvu devojku pitali smo već na ulazu, pre početka koncerta.

 

Međutim, pomalo zbunjujući profil devojaka našao se u prvim redovima, za koje se više moglo pretpostaviti da u slobodno vreme slušaju Cecu, a ne vrsne naslednike Darka Rundeka. Ipak, zanimljivo je što se iz alternativne grupe ovaj vrbaško – beogradski desetočlani bend približio i onima koji su njihovu muziku tek došli da otkriju, ili su pak došli u pratnji svojih polovina. Mala pobeda za žene.

Poslušajte zbog čega su devojke, a zbog čega parovi ili momci samci došli da poslušaju pretežno balade ovih popularnih momaka.

N.Š./L.R.

Možda te još zanima:

.

Ruska kulturna scena u Novom Sadu sve jača

U poslednjih nekoliko godina, posebno od kako je počeo rat u Ukrajini, na ulicama sve češće može da se čuje…

.

Vredi pročitati: Zabava može da počne

Članica Efemera kolektiva i profesorka na Departmanu za aritekturu i urbanizam Fakuteta tehničkih nauka, Miljana Zeković, preporučila nam je knjigu…

.

Vrhunska bleja na internetu

Ako želite da crtate razne oblike makarona na vašem ekranu ili da vam preko monitora prolaze novčanice koje ilustruju kolike…

.

Šampion blesavih među sajtovima

Poseban vid luckaste i na momente bizarne zabave nudi nam sajt randomthingstodo.com. Ništa pametno na ovom sajtu naći nećete, ali…

.

Zabavi se uz crtanje

Ako misliš da znaš da crtaš imamo pravi sajt za tebe. Zapravo i ako ne znaš da crtaš imamo pravi…

.

Humor bez starosne granice

Ako ste svakog jutra kad se probudite užasno neraspoloženi i besni na ceo svet, donosimo vam sajt koji može biti…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo