.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Blog

Dobru knjigu čini dobar čitalac

10.05.2016.

U čast Svetskog dana knjige, mi iz Leo kluba Neoplanta želeli smo da učinimo nešto. Uspeli smo da akcijom "Pokaži brigu, doniraj knjigu" spojimo škole i obrazovne ustanove i pomognemo ograncima biblioteke siromašnijih opština.

.

Piše: Nastasja Šolaja, Leo klub Neoplanta 

Prethodnih godina organizovali smo razne akcije: sakupljanje odeće za štićenike doma u Veterniku, degustacije vina za prikupljanje sredstava za Savez slepih i slabovidih, a učestvovali smo i na EXIT-ovom NVO sajmu.

knjiga3

Ove sezone smo odlučili da se okrenemo i kulturi, pa smo pored akcije "Pokaži brigu doniraj knjigu" organizovali, uz pomoć "Zmaj Teatra" iz Gimnazije Jovan Jovanović Zmaj, humanitarnu predstavu "Hamlet u pikantnom sosu". Sav prihod od prodaje ulaznica išao je Svratištu za decu u Novom Sadu.

knjiga4

U planu su nam i razne akcijie edukativnog karaktera, kako školaraca tako i odraslih, na primer, kako pomoći slepima i slabovidima u saobraćaju i druge korisne stvari koje nisu uključene u stalnu nastavu. 

knjiga5

Kad god smo mi tu, problemi su manji! Pomažemo onima kojima pomoć treba - u našoj zajednici, a i u svetu sa neuporedivim integritetom i energijom.

*Dobru knjigu čini dobar čitalac, Ralf Voldo Emerson

.
Blog kao način komunikacije je kod nas prethodnih godina naišao na odličan prijem. Međutim, kao i sve ostalo i njega polako zamenjuju…
.
The xx 28.11.2016. Boćarski dom, Zagreb Perfektna mešavina hromozoma publike i njihovog omiljenog benda dovela je do tačne formule…
.
U našoj zemlji u društvenim inicijativama aktivno učestvuje svega 1% mladih. Ostali mladi su pasivni ili su primorani da zarađuju…
Program
Kalendar događaja
Oktobar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?