...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Kultura

Robi Vilijams ipak stiže u Srbiju

02.04.2015.

Koncert muzičke superzvezde i najtraženije svetske pop ikone Robija Vilijamsa definitivno će biti održan u Beogradu, na Ušću 17. juna, saopštili su danas organizatori.

.

„Pakao je nestao, raj je stigao i ja krećem na turneju“, reči su kojima je Robbie najavio planetarnu turneju i otvorio je rasprodatim koncertima u Madridu, Barseloni i Parizu.

Kako smo saznali na konferenciji za novinare u Beogradu, organizatori su rekli da je Robi lično izrazio želju da nastupi u Srbiji. 

Direktor Exita Dušan Kovačević rekao je da ovaj koncert puno znači za Exit.

robi2 jpg

foto: Exit press

“Ovako ćemo otvoriti najjaču koncertnu sezonu u regionu i istoriji. Robi je jedan od retkih koji su zaobilazili ove krajeve. Njegov koncert, zajedno sa proslavom jubileja Exita, daće koncertnu ponudu koja će biti ravna najvećim dešavanjima u Evropi. A ova publika je jednaka onoj u Londonu i Njukorku. Jako smo se borili da cene ulaznica budu najniže i uspeli da ih obezbedimo na celoj turneji“, kazao je Kovačević i najavio da će u prodaju biti puštene i zajedničke karte za koncert Vilijamsa i festival Exit.

Ulaznice za koncert podeljene su po zonama: Parter A po ceni od 4.990, Parter B od 3.990 dinara, Fan pit sa dve zone, od 5.990 dinara za 1.500 najbržih fanova, dok svega 500 najvernijih fanova imaju posebnu zonu uz pistu po kojoj hoda Vilijams, po ceni od 6.990 dinara.

Cene ulaznica su niže u odnosu na druge evropske metropole, a njihova prodaja počinje u ponedeljak 6. aprila, na blagajnama Eventima. Za najbrže fanove Robija Vilijamsa samo do 9. aprila u prodaju će biti pušten i ograničen broj ulaznica za parter, uz poklon cenu od 3.390 dinara. 

Na raspolaganju su i ulaznice za tribine po ceni od 5.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaz na Lounge platformu je 12.000, a mesto u Gold separeima 24.000 dinara.

robi1 jpg

foto: Exit press

Robert Peter Williams, poznatiji kao Robbie, jedna je od najpopularnijih svetskih pop zvezda i jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena, sa 11 albuma koji su prodati u preko 77 miliona primeraka širom sveta.

Sa svega 16 godina počeo je kao član benda Take That, a polovinom devedesetih usled ogromne popularnosti odlučuje da započne solo karijeru. Vilijams je 2006. godine ušao u Ginisovu knjigu rekorda sa 1,6 miliona prodatih ulaznica u jednom danu!

Organizatori koncerta su Exit tim i Skymusic, uz podršku Arene Beograd i AAA Produkcije.

N.Š.

M.L.

Fotka: www.ohmymag.com

Možda te još zanima:

.

Ceo svet priča o filmu "Barbi"

Svetska premijera jednog od najvećih ovogodišnjih filmskih hitova "Barbi", održana je juče u Los Anđelesu, a sada su stigle i…

.

Kako se Barbi snalazi u stvarnom svetu?

Novi trejler prikazuje Barbi, koju glumi Margo Robi, i Kena, kojeg glumi Rajan Gosling, kako plešu u svom ružičastom svetu,…

.

Margo Robi kao Suzan Storm?

Nakon što su svetski mediji nedavno objavili vest da je Polu Meskalu ponuđena uloga Džonija Storma u novom Marvelovom filmu…

.

Stigao novi trejler za "Barbi" sa Margo Robi

Vorner Bros je predstavio najnoviji trejler i poster za dugo očekivani film Grete Gervig o Barbi, koji će se naći…

.

Vavilon: Novi bioskopski hit sa Bredom Pitom i Margo Robi

Film Dejmijana Šazela "Vavilon" sa Bredom Pitom, Margo Robi i Dijegom Kalvom konačno je stigao u domaće bioskope.

.

Izašao trejler za film o Barbi

Trenutno se malo zna o radnji filma u kojem glume Margo Robi kao kultna Matelova lutka i Rajan Gozling kao…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo