...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Kultura / Pozorište

Po ceni jedne, dobijate ulaznicu za još jednu predstavu SNP-a

24.04.2019.

Srpsko narodno pozorište u maju nagrađuje prvih 100 gledalaca koji kupe karte za naznačene predstave, ulaznicom za još jednu predstavu na repertoaru.

.

foto: Aleksandar Ramadanović

Ukoliko budete kupili karte za predstavu "Svetozar", Juga Radivojevića, koja će biti izvedena 3. maja, dobićete gratis karte i za predstavu "Ilustrovana enciklopedija nestajanja", reditelja Zoltana Puškaša koju ćete moći da ispratite 10. maja.

Predstava "Na Drini ćuprija", reditelja Kokana Mladenovića koja se igra 7. maja, obezbediće vam ulaznice i za  "Čas anatomije", reditelja Andraša Urbana koja će biti izvedena 20. maja.

Uz kupljene karte za predstavu "Ujež", reditelja Raleta Milenkovića koja je 9. maja na repertoaru, imaćete priliku besplatno da pogledate i predstavu "Moćni rendžeri ne plaču", rediteljke Tijane Vasić koja će biti odigrana 18. maja na Kamernoj sceni.

Uz ulaznice za predstavu "Laža i paralaža", reditelja Slobodana Brankovića, koja će biti izvedena 14. maja, dobićete gratis karte i za predstavu "Tri lica samoće", reditelja Filipa Markovinovića koja se igra 24. maja.

Predstava "Rodoljupci", u režiji Radoja Čupića koja je na repertoaru 18. maja, kupiće vam ulaznice i za predstavu "Antigona 1918", reditelja Milana Neškovića, zakazanu za 23. maja.

Ukoliko budete kupili karte za predstavu "Gospođa ministarka", reditelja Raleta Milenkovića koja će biti izvedena 21. maja, takođe možete imati karte za "Antigonu 1918", zakazanu za 23. maj.

Sa kartama za prvoizabranu predstavu, možete odmah pokupiti karte za drugu.

Možda te još zanima:

.

Počinje Novosadski džez festival

Glavni program ovogodišnjeg Novosadskog džez festivala održaće se od 14. do 16. novembra u Srpskom narodnom pozorištu. Prema najavi organizatora,…

.

Veća produkcija - više angažmana za mlade glumce

U Srbiji vlada hiperprodukcija brojnih kadrova, od prosvetara, lekara, pravnika, ekonomista, novinara, dramskih umetnika... Upravo je školovanje velikog broja glumaca…

.

Predstave SNP-a u tri grada tokom aprila

Nakon 24. Glumačkih svečanosti "Milivoje Živanović" u Požarevcu, Srpsko narodno pozorište tokom celog aprila putuje po Srbiji.

.

Igor Pavlović: Ne pravim razliku između amatera i profesionalaca

Akademski glumac Srpskog narodnog pozorišta Igor Pavlović već godinama svoje interesovanje i rad na polju pozorišta proširuje i rediteljskim angažmanima…

.

"Najusamljeniji kit na svetu" 6. marta u SNP-u

Premijera predstave "Najusamljeniji kit na svetu" po tekstu Tijane Grumić biće izvedena 6. marta na maloj sceni Srpskog narodnog pozorišta.

.

Život kroz muziku, pozorište i knjige

Ime Vukašin Vojvodić često se može čuti u najavama novosadskih klupskih dešavanja, kada je u pitanju DJ scena, ali i…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Kalendar događaja

Februar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo