.
Trenutno
Prava stvar
 Novinari O radija
Kultura / Pozorište

Nedeljni vodič od 12. do 17. januara

11.01.2015.

   Naredne nedelje nas očekuje proslava još jedne Nove godine, a za dane nakon toga imamo zanimljive predloge za vas.

.

Četvrtak 15. januar

U Novom Sadu će Love Huntersi svirati u Lazinom Teletu, tako da će ljubitelji Muminovog glasa, starih i novih hitova imati čemu da se raduju.

U Zrenjaninu će to veče biti The Final Countdown žurka u Lavli Džavliju. Muziku će vrteti Miss Splee, Ismail L. Garbeaux i Gaga (SdfkrZ)

U Subotici će u 19.30 časova biti predstava Andraša Urbana „Španska nevesta“ u Pozorištu Kostolanji Dežo.

Izgleda da je četvrtak postao novi dan vikenda, a i omiljeni dan za aktivnosti. U Muzeju savremene umetnosti u Novom Sadu otvara se izložba „Apsolutno sada“. Izložba se sastoji iz tri dela, koji će i ciklusno biti predstavljeni. Prvi je „Smrt“, drugi „Konfuzija“ i treći deo se zove „Rasprodaja“.

 Petak 16. januar

U klubu Dandy u Novom Sadu vrteće muziku Nikola Majdanović iz Londona, Kristijan Petrovski iz Makedonije i Minimalistik iz Subotice.

U Kulturnom centru Utopija će prva žurka Late Night Consumption serijala ugostiti imena novog talasa tehno izvođača sa ovih prostora, kao što su Forest People (BiH), Klaus (Public P), Soot (Late Night Consumption) i najmlađi član organizacije Angry Eggs, Teča.

U Subotici u Klubu Mladost sviraće novosadski bend Dreddup. Koncertna promocija novog albuma „I Dreamt of a Dragon“ prodrmaće vas i rasplesati. Kao gosti na koncertu, nastupice tri benda:

Psyhound i Harmonija Haosa iz Subotice i Otvoreni prelom iz Sente. Izložba slika Bojane Jarošenko pratie celu manifestaciju.

 Subota 17. januar

U subotu će u klubu Izba muziku puštati Rim Runner iz Beograda, a vrteće funk, breaks, trip hop i liquid funk. U proteklih devet godina Rim Runner radi kao di džej, performer i producent pod različitim imenima, kombinujući dub, reggae, breaks i jungle. Kao producent je izdao više od 20 autorskih traka i remixa za M.A.S.T, D.A.B. i DigitaLab. 

 U bioskopu Arena Cineplex i dalje igraju Hobit: Bitka pet armija, Interstelar, Branio sam Mladu Bosnu i Mali Budo, a naša preporuka je da istražite u vašim gradovima i alternativne bioskope koji uvek imaju zanimljivu ponudu. 

Uživajte!

.
"Tvoja promena" tema je ovogodišnjeg festivala "Nedelja Promene" koji se po četvrti put održava zahvaljujući incijativi studenata…
.
U Pozorištu mladih premijerno je izvedena predstava "Parada" grčke dramaturškinje Lule Anagnostaki. Predstava se bavi pitanjem…
.
Želiš da se na kreativan način izražavaš o društvenim temama? Kulturanova uz podršku Opensa organizuje pozorišne radionice…
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Na šta posebno obraćate pažnju na deklaracijama hrane i pića?