.
Trenutno
Danube Streamwaves
 Dušan Majkić & Predrag Novković
Kultura

Pop-up izložba Šarlot de Sedui

28.11.2018.

Jednovečernja izložba francuske vizuelne umetnice Šarlot de Sedui biće otvorena večeras, 28. novembra, u 20 h u Kulturnom centru Lab. Šarlot de Sedui je vizuelna umetnica aktivna na polju dizajna i digitalne umetnosti, ali podjednako uživa i u postavljanu umetničkih instalacija.

.

Svoje slike koristi kao materijal za stvaranje kolaža i animacija, tretirajući isečke kao reči nekog večno promenljivog jezika. Drage su joj zastarele tehnologije poput telefaks aparata, slajd projektora, stereoskopskih fotografija i midi muzičkih fajlova, koji lako nalaze mesto u njenim projektima.

Njene animacije predstavljene su na filmskim festivalima (Kunstfilmtage, Dizeldorf, Nemačka), a tokom četiri godine sarađivala je i sa nezavisnim američkim magazinom Mother’s News, u okviru strip rubrike.

Ona će večeras predstaviti svoje radove, a boraviće u Srbiji tokom novembra u okviru umetničke rezidencije, podržane od strane Francuskog instituta u Srbiji.

.
Studentkinja Akademije umetnosti u Novom Sadu Tea Vukadin  preporučila nam je za ovu nedelju zanimljivu knjigu. U pitanju je "Umetnost…
.
Program "OneBeat Balkans" koji okuplja 15 društveno angažovanih muzičara i muzičarki iz balkanskih država i Amerike, biće u…
.
Iskoristite prolećno vreme u februaru dok još traje, da uživate u šarolikim događajima..
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?