...
TRENUTNO14:00 - 15:00Vaš DJ sat

Kultura

Novi spot Love Hunters

09.12.2014.

 Za gitaristu Hantersa Pavla Georgijevića, činjenica da maksi singl izlazi na vinilu logičan je sled događaja za bend koji ima deset studijskih izdanja.

.

   Promocija video spota za pesmu „Suck disease“ Love hunters-a održana je u klubu „Fabrika“ u Novom Sadu čime je najavljen izlazak maksi singla koji će, prvi put u istoriji benda, biti objavljen na vinilu. Fanove očekuju četiri nove pesme već u januaru, a frontmen Milan Mumin kaže da iza čitavog tog poduhvata stoji dosta napornog rada.

    - Spot i pesma su manje više najava za predstojeći album, odnosno maksi singl koji sledi u 2015. godini. Biće naravno kamara svirki i promocija ovog albuma kao i filma „Love hunter“ koji je dobio odlične kritike u Njujorku – rekao je Mumin koji je sa novinarima i fanovima na promociji razgovarao posredstvom Skajpa.

   Za gitaristu Hantersa Pavla Georgijevića, činjenica da maksi singl izlazi na vinilu logičan je sled događaja za bend koji ima deset studijskih izdanja.

  - Taj vinil, to je bila želja svih nas. Niko od nas to nije doživeo i to nam je baš super. Što se tiče singla, neka predpromocija je bila još ranije kada smo objavili pesmu „Black and blue“. Ova nova pesma je u starom hantersovskom maniru sa teškim gitarama, a ja sam insistirao da ubacimo i nešto elektronike, što se pojedincima nije dopalo, ali mislim da je zaista dobro leglo – kaže Pavle.

   Prema njegovim rečima maksi singl će biti propraćen sa tri video spota, od četiri pesme, a čekamo ih od leta naredne godine.

   P.K.

 

Možda te još zanima:

.

Pesma na dan - album za ceo život

Zašto su neki albumi veći od drugih? Jedini pravi odgovor možemo potražiti u njihovoj strukturi i celovitosti. Ove godine mnogi…

.

Mumin: Nagrada u pravim rukama

Vest da je ovogodišnji dobitnik Oktobarske nagrade grada Novog Sada frontmen Love Huntersa Milan Mumin obradovala je, ali i iznenadila poklonike…

.

Rokenrolom protiv retkih bolesti

Poslednji dan februara čitav svet obeležava kao Međunarodni dan retkih bolesti. Cilj je podsetiti javnost da među nama postoje ljudi…

.

Mumin: Za mene su Hantersi "best of"

Milan Mumin je prepoznatiljiva i specifična figura novosadske rok scene, a njegov rad u bendu Love Hunters traje više od 30…

.

Muzika je moja jedina opcija!

Za svoj bend kaže da su oduvek bili pobornici ljubavi i stine. Trideset godina na svom putu Milan Mumin je…

.

Mumin: Smeši mi se lepa karijera u Americi

Novosadski muzičar Milan Mumin predstavio je svoj novi solo album "In case that one of them is you". U pitanju…

  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Vaš DJ sat
  • 15:00 Music Mix by Bea
  • 16:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo