.
Trenutno
Music mix
Kultura

Novi spot Love Hunters

09.12.2014.

 Za gitaristu Hantersa Pavla Georgijevića, činjenica da maksi singl izlazi na vinilu logičan je sled događaja za bend koji ima deset studijskih izdanja.

.

   Promocija video spota za pesmu „Suck disease“ Love hunters-a održana je u klubu „Fabrika“ u Novom Sadu čime je najavljen izlazak maksi singla koji će, prvi put u istoriji benda, biti objavljen na vinilu. Fanove očekuju četiri nove pesme već u januaru, a frontmen Milan Mumin kaže da iza čitavog tog poduhvata stoji dosta napornog rada.

    - Spot i pesma su manje više najava za predstojeći album, odnosno maksi singl koji sledi u 2015. godini. Biće naravno kamara svirki i promocija ovog albuma kao i filma „Love hunter“ koji je dobio odlične kritike u Njujorku – rekao je Mumin koji je sa novinarima i fanovima na promociji razgovarao posredstvom Skajpa.

   Za gitaristu Hantersa Pavla Georgijevića, činjenica da maksi singl izlazi na vinilu logičan je sled događaja za bend koji ima deset studijskih izdanja.

  - Taj vinil, to je bila želja svih nas. Niko od nas to nije doživeo i to nam je baš super. Što se tiče singla, neka predpromocija je bila još ranije kada smo objavili pesmu „Black and blue“. Ova nova pesma je u starom hantersovskom maniru sa teškim gitarama, a ja sam insistirao da ubacimo i nešto elektronike, što se pojedincima nije dopalo, ali mislim da je zaista dobro leglo – kaže Pavle.

   Prema njegovim rečima maksi singl će biti propraćen sa tri video spota, od četiri pesme, a čekamo ih od leta naredne godine.

   P.K.

 

.
Ostalo je dve nedelje do početka Exita, festivala koji je već godinama jedan od najpopularnijih evropskih događaja. Devetnaesti…
.
Manifestacija "Leto na Trgu galerija" biće otvorena u subotu 22. juna u 21 čas u zajedničkom vrtu Spomen-zbirke Pavla Beljanskog…
.
Nakon objavljivanja albuma "Braća" a pre nastupa na Exit festivalu, porazgovarali smo sa ekipom Bekfleš i pitali ih da vam preporuče…
Program
Kalendar događaja
Jun 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?