.
Trenutno
O tome se priča
 Jelena Mijatović
Kultura

Novi spot Love Hunters

09.12.2014.

 Za gitaristu Hantersa Pavla Georgijevića, činjenica da maksi singl izlazi na vinilu logičan je sled događaja za bend koji ima deset studijskih izdanja.

.

   Promocija video spota za pesmu „Suck disease“ Love hunters-a održana je u klubu „Fabrika“ u Novom Sadu čime je najavljen izlazak maksi singla koji će, prvi put u istoriji benda, biti objavljen na vinilu. Fanove očekuju četiri nove pesme već u januaru, a frontmen Milan Mumin kaže da iza čitavog tog poduhvata stoji dosta napornog rada.

    - Spot i pesma su manje više najava za predstojeći album, odnosno maksi singl koji sledi u 2015. godini. Biće naravno kamara svirki i promocija ovog albuma kao i filma „Love hunter“ koji je dobio odlične kritike u Njujorku – rekao je Mumin koji je sa novinarima i fanovima na promociji razgovarao posredstvom Skajpa.

   Za gitaristu Hantersa Pavla Georgijevića, činjenica da maksi singl izlazi na vinilu logičan je sled događaja za bend koji ima deset studijskih izdanja.

  - Taj vinil, to je bila želja svih nas. Niko od nas to nije doživeo i to nam je baš super. Što se tiče singla, neka predpromocija je bila još ranije kada smo objavili pesmu „Black and blue“. Ova nova pesma je u starom hantersovskom maniru sa teškim gitarama, a ja sam insistirao da ubacimo i nešto elektronike, što se pojedincima nije dopalo, ali mislim da je zaista dobro leglo – kaže Pavle.

   Prema njegovim rečima maksi singl će biti propraćen sa tri video spota, od četiri pesme, a čekamo ih od leta naredne godine.

   P.K.

 

.
Ako ste ovaj muzički sastav nekada čuli uživo, znate zašto bi trebalo da ih slušate opet. Ako ih niste slušali uživo, ali ste…
.
Ekipa portala "Hoću u pozorište" odlučila je da pozorište malo više približi mladim ljudima, naročito srednjoškolcima. U pitanju…
.
Međunarodni festival "Prosefest" možete posetiti i ove godine od 23. do 28. septembra u Kulturnom centru Novog Sada gde će vas…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?