...
TRENUTNO20:00 - 21:00Vaš DJ sat

Kultura

Marčelo i Elemental@Hala sportova Beograd

31.08.2015.

Prethodnih godinu dana Marko Šelić Marčelo prelazio je region uzduž i popreko promovišući album "Napet šou", svoje peto i najuspešnije izdanje u 12 godina dugoj muzičkoj karijeri. I, kako sam Marčelo kaže: "Došlo je vreme da se prebrojimo", te će sa tom idejom i izazovom 10. oktobra održati najveći koncert ikada – u Hali sportova na Novom Beogradu!

.

Muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo je za 12 godina postigao uspehe kao malo ko u zemlji, uz podršku poštovalaca čiji je broj rapidno rastao iz dela u delo, iz godine u godinu. Najveći koncert u Marčelovoj dosadašnjoj karijeri posvećen je upravo njima – svima onima koji ga bezrezervno podržavaju i nadahnjuju, čiji glas Marčelo čuje i pretače u stihove. 

Na koncertu u Hali sportova, Marčelu će se pridružiti Elemental, jedan od najpopularnijih hrvatskih sastava sa kojim Marčelo sarađuje još od debi albuma ,"De Facto". Od 2003. godine i dueta "Bekstvo", Elemental i Marčelo su se susretali na raznim geografskim širinama, festivalima i koncertima, a ujediniće se i 10. oktobra u Hali sportova.

"Nerešiv domaći zadatak za kolege sa scene" – ovako su do sada opisivani Marčelovi nastupi. Koncertom 10.10.2015. godine u novobeogradskoj Hali sportova, Marčelo, koji je "poput Boba Dilana ili Džona Lenona postao glas generacije", izazvaće sebe, prijatelje iz grupe Elemental i brojnu vernu publiku da udruže snage i da dobar glas učine još boljim… i glasnijim!

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 800 dinara dostupne su na svim Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima. Promotivna cena ulaznica važi do 6. septembra.

M.L.

Možda te još zanima:

.

Remi: U redu je da kažeš "nisam dobro"

Vreme pandemije je nešto na šta ne možemo da utičemo, ali nas to ne sprečava da se izrazimo, budemo kreativni…

.

Vredi pročitati: Kintsugi Tijela

Nekako se uvek čini da leti pročitamo najviše knjiga. Možda i zbog viška vremena koje volimo da utrošimo u neko…

.

Remi: Stvaranje muzike je predivan proces

Prvo veče exit festivala na Fusion binu stao je hrvatski bend Elemental. Na prepunom stejdžu Remi i ekipa shvatili su…

.

O radio na Exit-u: Dan prvi

Prvo veče Exit festivala je pored vatrometa, otvaranja kapija, muzičara koji su otvorili neku od bina, obeležio i lajv program…

.

Marčelo: Provod 2u1

Prethodnih godinu dana Marko Šelić Marčelo prelazio je region uzduž i popreko promovišući album Napet Šou, peto i najuspešnije izdanje…

.

Poziv za buduće producente

Ukoliko te zanima kako nastaje jedan umetnički projekat i koja je uloga pozorišnog producenta u njemu, prijavi se na program…

  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Vaš DJ sat
  • 21:00 Music mix by Anja

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo